Ο καθηγητής καλά τα λέει αλλά δεν ξέρει τι μοσχαρια κατοίκουν πλεον σε αυτόν τον ένδοξο τοπο

Και εμείς τι κάναμε;;; ΕΕ;;;… Τι καναμε;;;;… Κακκινοι, πρασινοι, μπλε, κιτδινοι, μωβ, κτλ κτλ!!!. Δεν θα πω πολλά, όσοι γνωρίζουν τα συμβάντα του εμφυλίου πολέμου, θα καταλάβουν. Όταν ο πατριώτης Θαν. Κλαρας, στον λόγο του στην Λαμία, ειπε: Ναι πατριώτες!! Είμαι κομμουνιστής! Πανω απ όλα είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΆΩ ΕΔΏ ΟΜΠΡΈΛΑ, ΕΠΕΙΔΉ ΒΡΈΧΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΊΝΟ. ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΉ του καταδίκη….. Οι κρεμλινηστες, τον προδοσαν στους αντί κρεμλινηστες, τον συνέλαβαν, και τον αποκεφαλισαν. ΓΙΑΤΊ;;;;; ΓΙΑΤΊ ΉΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΡΕΜΛΙΝΙΣΤΗΣ.

 O ανθρωπος εχει μια αλλη εικονα για τους Ελληνες , νομιζει οτι εχουν την ιδια σχεση με τους αρχαιους , καποιος να του πει οτι οι σημερινοι ραγιαδες ουτε καν θελουν να ακουσουν για αρχαια Ελλαδα γιατι ειναι υβριδια . Που να φανταστει την καταντια μας

Ότι είχαν να πάρουν από εμάς το πήραν τώρα μας πάνε για εξοντωση

Για το τελος δεν μπορουμε παρα  να  εκφρασουμε τις ευχαριστιες μας σε αυτον τον ανθρωπο !

Αξιότιμε κύριε Bhakdi, σας ευχαριστούμε πολύ για την εκτίμηση. Είμαστε πάντα ένα σπουδαίο έθνος, αλλά εσείς κοιτάζετε το κράτος. Ναι εκεί έχουμε θέμα. Είμαστε ένα έθνος σε ένα εχθρικό προς εμάς κράτος. Έχετε δίκιο, πρέπει να το αλλάξουμε για να δείξουμε ποιοι αληθινά είμαστε.

loading...