Αρκετά . Δώστε ΤΩΡΑ το Χάπι κατά του κορωνοϊού που λαμβάνεται από το στόμα και αντικαθιστά το Εμβόλιο και τις Ενέσεις .

 Το ιολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα ( Καναδάς ) σε προ μηνών  δημοσίευσή του στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Biological Chemistry εξήγησε τη δράση αυτού  του φαρμάκου που , μόλις “πωληθεί η παρτίδα των Εμβολίων ” και οι γνωστές εταιρείες εξασφαλίσουν τα κέρδη τους ,  θα αντικαταστήσει τις ενέσεις. 

Το αντιιικό φάρμακο, PF-07321332, (ή  molnupiravir  ) έχει σχεδιαστεί για να προσβάλλει τον  κορμό, του ιού SARS-CoV.Το φάρμακο μπερδεύει τον ιό και τα αντίγραφα από τον πολλαπλασιασμό του στον ανθρώπινο οργανισμό «βγαίνουν» ελαττωματικά, οπότε ο ιός πεθαίνει και ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΕ .

Το σημαντικότερο όμως είναι  ( όπως έδειξε  στην κλινική μελέτη  φάσης ΙΙ) , ότι  εξάλειψε τον ιό αποτελεσματικά με μια πενθήμερη θεραπεία, χορηγούμενο στους ασθενείς αμέσως μετά τη διάγνωσή τους. Επίσης σημαντικό είναι ότι το φάρμακο αυτό  θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά από τα υπόλοιπα μέλη μιας οικογένειας, ή από τους εργαζόμνους σε μια επιχείρηση κτλ, όταν ένα μέλος της νοσεί και παραμένει ( στην περίπτωση της οικογένειας ) στο σπίτι

Πρόκειται δηλαδή  για φάρμακο που χορηγείται από το στόμα , σε μορφή χαπιού, σε αντίθεση με άλλα μονοκλωνικά αντισώματα που χορηγούνται ενδοφλεβίως.

Με τον τρόπο αυτό η αντιμετώπιση του κορωνοϊού περνά στα “χέρα των φαρμάκων” , αλλάζει η ψυχολογία του Κόσμου , η στάση του απέναντι στα Εμβόλια και η ίωση από τον Κορονοϊό μπαίνει στην Λίστα των τόσων ιώσεων που αντιμετωπίζουμε

Έχετε 22 ημέρες να επισημοποιήσετε και να γνωστοποιήσετε  αυτήν την διαδοχή .

OMAΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας εποπτεία ) 

loading...