Ο «μεσσίας» και η Τουρκία! Θάνατος Ερντογάν και παγκόσμιος πόλεμος, ο «προφήτης» που «τρομάζει» την Άγκυρα

 Υπάρχουν τα σχέδια που εφαρμόζονται και οι διαφορετικές οπτικές κρατών, οι οποίες τα ερμηνεύουν κατά το δοκούν.

Για παράδειγμα, προωθείται, αυτή την στιγμή το υπαρκτό σχέδιο διαμελισμού της Τουρκίας.

Ωστόσο, οι Τούρκοι θεωρούν πως θα ανταπεξέλθουν νικηφόρα από όλο αυτό το «πανηγύρι», το οποίο θα οδηγήσει στην έλευση τους ενός (ή των δύο Δύση/Ανατολή) μεσσία.

Σε αυτή την άποψη δεν συμβάλλουν, όμως, οι χρησμοί ενός δημοφιλούς Πακιστανού «προφήτη» του Μουχάμεντ Κασίμ, τον οποίο παρακολουθεί ο Ερντογάν, ενώ, όπως λέγεται είναι η πηγή έμπνευσης του Ιμπραήμ Καραγκιούλ της «Yeni Safak», φερεφώνου του τούρκου προέδρου, κάτι που αποτυπώνεται και στα φιλοερντογανικά κείμενά του.

Σημειώνεται ότι αυτές οι προφητείες κυκλοφορούν στα αγγλικά, στα πακιστανικά, στα τουρκικά, στα αραβικά και σε πολλές άλλες γλώσσες, με βασικό πυρήνα, σε ό,τι αφορά την Τουρκία, πως οι Ιλλουμινάτι πολεμούν τον Ερντογάν.

ΤΙ… ΕΙΔΕ Ο ΚΑΣΙΜ

Ο Κασίμ είδε σε ένα όνειρο που όπως ισχυρίζεται του έστειλε ο… Αλλάχ, στις 28 Φεβρουαρίου 2017, τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ερντογάν, να βγάζει λόγο σε ένα τεράστιο πλήθος οπαδών του.

Ο Ερντογάν είπε στο όνειρο:

«Ω λαέ της Τουρκίας, θα ανοικοδομήσουμε την Οθωμανική Αυτοκρατορία και όλη η δύναμη που έχω κερδίσει θα είναι μέρος αυτής της αυτοκρατορίας και θα ανακτήσουμε τη χαμένη μας θέση».

Και μετά, στο όνειρο, επέστρεψε στο κάθισμά του και χαμογέλασε με μεγάλη υπερηφάνεια.

Ο Κασίμ θεώρησε ότι με αυτή τη μεγάλη δύναμη, θα ισχυριζόταν ότι ήταν ο Μαχντί (σ.σ. Μεσσίας) αλλά ο Αλλάχ ξέρει καλύτερα.

Ο Κασίμ είδε στη συνέχεια του ονείρου ότι οι ηγέτες των «σατανικών» δυνάμεων οργίστηκαν λόγω της ομιλίας του Ερντογάν και είπαν:

«Αυτός ο τύπος είναι πολύ επικίνδυνος.

»Αφού αποκτήσει αυτή τη μεγάλη δύναμη, θα είναι σε θέση να κάνει οτιδήποτε και τα σχέδιά του είναι επίσης επικίνδυνα.

»Αν θέλει να είναι όπως οι Οθωμανοί, τότε θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος».

Άλλος «σατανικός» ηγέτης είπε:

«Πρέπει να σταματήσει με κάθε κόστος, έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή του και προχωρά στην κατάκτηση της Συρίας».

Και ένας τρίτος «σατανικός» ηγέτης είπε:

«Θα μπορούσε να είναι ισχυρός υποψήφιος για ηγέτης των μουσουλμάνων, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, πρέπει να τον σταματήσουμε αλλιώς μπορεί να γίνει μεγάλο πρόβλημα για εμάς.

»Πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο για τον Μεσσία».

Και τότε ο Κασίμ είδε τον Προφήτη Μωάμεθ να περπατάει πέρα δώθε με μεγάλη ανησυχία και ένιωσε ότι επρόκειτο να συμβούν μεγάλες καταστροφές.

ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο Μουχάμαντ Κασίμ Ίμπνι Αμπντουλ Κάρεμ, είναι πολίτης του Πακιστάν. Γεννήθηκε στην Λαχόρη, το 1977.

Σε πολλά όνειρα, όπως ισχυρίζεται, είδε το μέλλον της Μουσουλμανικής Ούμα (μουσουλμανικού λαού), το μέλλον του Πακιστάν, και τα γεγονότα που πρόκειται να ξεδιπλωθούν πριν από την ημέρα της κρίσης:

Στις 3 Μαρτίου 2017, ο Μουχάμαντ Κασίμ είδε ένα όραμα της πτώσης της Τουρκίας εξαιτίας των εχθρών του Αλλάχ και μιας σφαγής, ένα κίνημα στη Μέση Ανατολή που ξεκινά με την Αίγυπτο.

H Τουρκία καταρρέει και η καταστροφή επικρατεί παντού, μετά τον θάνατο του Ερντογάν.

Λίγο μετά από αυτό, σύμφωνα πάντα με τον… προφήτη, το Ισραήλ θα γίνει πολύ ενεργό και θα αυξήσει τις επιχειρήσεις του γύρω από την Παλαιστίνη.

Οι ΗΠΑ θα είναι ο υποστηρικτής τους και θα βοηθήσουν το Ισραήλ δίνοντάς του πληροφορίες.

Όταν η Ρωσία το ανακαλύψει, θα συνάψει επίσης συμμαχία με χώρες της περιοχής και θα κινητοποιηθούν στον ανταγωνισμό κατάκτησης της Μέσης Ανατολής.

Τότε οι ΗΠΑ θα εισέλθουν ανοιχτά στη Μέση Ανατολή για θα συνταχθούν με το Ισραήλ και τους συμμάχους του για να πολεμήσουν με τους συμμάχους της Ρωσίας εκεί.

Η Ρωσία θα ανταποδώσει και έτσι θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η πολεμική ζώνη θα είναι η Μέση Ανατολή, επομένως η χειρότερη καταστροφή θα συμβεί στη Μέση Ανατολή.

Θα υπάρξουν πολλά θύματα, ιδιαίτερα από τους μουσουλμάνους.

Η αιματοχυσία θα εξαπλώνεται αργά στην Αίγυπτο, το Σουδάν, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, τα ΗΑΕ και σχεδόν σε όλα τα μέρη της Μέσης Ανατολής.

Το Ισραήλ συνεχώς θα κερδίζει όλο και περισσότερους συμμάχους, ακόμη και ορισμένες μουσουλμανικές χώρες θα συμμαχήσουν με τις ΗΠΑ ή τη Ρωσία.

Ταυτόχρονα, το Πακιστάν εξελίσσεται ραγδαία και η Ινδία που θα είναι σύμμαχος με το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Πακιστάν.

Το Πακιστάν θα επιτεθεί με τρόπο που δεν θα μπορεί να το σταματήσει κανένας.

Το Πακιστάν θα βγει νικηφόρο και θα γίνει η επόμενη υπερδύναμη και θα χωριστεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Το Πακιστάν θα κυβερνήσει τη Μέση Ανατολή και η Μουσουλμανική Ούμα θα ανοικοδομήσει τις μουσουλμανικές χώρες (σ.σ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!).

Η ειρήνη, η δικαιοσύνη και η ευημερία θα εξαπλωθούν όπου συνέβη ο Μεγαλύτερος Πόλεμος της Ανθρωπότητας.

Με πληροφορίες από World War 3 After Erdogan’s Death, hellasjournal

loading...