Όργανα ΧΟΥΝΤΑΣ! Έτσι θα εισβάλλουν στα «μαγαζιά των…μολυσμένων»! Γιουχαρίσματα πελατών: «Ντροπή σας!» – ΒΙΝΤΕΟ


 Οι ρουφιάνοι της γειτονιάς έκαναν πάλι τη δουλειά τους.

Με ένα επεισοδιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η χθεσινή βραδιά σε ταβέρνα σε περιοχή των Γουρνών του Ηρακλείου Κρήτης.


Πιο συγκεκριμένα, μετά από μπαράζ καταγγελιών από κατοίκους της περιοχής για οχλαγωγία, η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο ζητώντας τον καταστηματάρχη.


Ωστόσο μέσα σε ελάχιστα λεπτά ζητήθηκαν ενισχύσεις καθώς ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται μη αφήνοντας τους 5 αστυνομικούς που στάλθηκαν αρχικά να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.


Αρκετοί παρευρισκόμενοι έκαναν λόγο για «αστυνομοκρατία» και άρχισαν να τραβάνε βίντεο.


Ακολούθως έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, αναζητώντας τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ωστόσο είχε προλάβει να διαφύγει.


Οργισμένοι οι πελάτες άρχισαν να τραβάνε βίντεο:


«Μπράβο σας παιδιά. Τα κανάλια να φωνάξουμε! Κάθε Σάββατο είμαστε εδώ και διασκεδάζουμε, δεν πειράζει κανέναν ο άνθρωπος. Ντροπή σας! Παίρνουνε τους πελάτες μέσα! Τους βάζουν χειροπέδες και τους περνάνε αυτόφωρο».


Δυστυχώς πρόκειται για εικόνες που πρόκειται να ενταθούν πανελλαδικά, ιδίως μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον διαχωρισμό των μαγαζιών σε αμιγώς για εμβολιασμένα άτομα και μικτά.


Το κράτος , μεταξύ άλλων, θα στηρίζεται και στους…ρουφιάνους που θα «καρφώνουν» στις αρμόδιες αρχές την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ παράβαση και θα στέλνει τους αστυνομικούς να κλείνει μαγαζιά και να καταστρέφει ζωές!


Στον Έβρο πάντως το πάρτυ εισαγωγής εποίκων συνεχίζεται αμείωτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :