ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝ’ ΑΛΟΓΑ..

…ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, ΕΜΕΤΙΚΗ, ΚΡΑΤΙΚΗ “ΣΟΒΑΡΗ” ΕΡΤ!!

Κώστας Χατζιδάκης,  συγγραφέας δημοσιογράφος*

Τα δυο πιο προκλητικά και ισχύοντα, στην δήθεν σημερινή σύγχρονη Δημοκρατία μας, είναι η κληρονομική διαδοχή Πρωθυπουργών, τριών τουλάχιστον πολιτικών οικογενειών και η απόλυτα φεουδαρχική ανεξέλεγκτης θρασύτητας ΕΡΤ!

Γιορτάσαμε σαν φιλελεύθερη δημοκρατική νίκη την κατάργηση της “κληρονομικώ δικαιώματι” Βασιλείας, αλλά εγκαθιδρύσαμε τουλάχιστον τρεις πολιτικές κληρονομικές δυναστείες χωρίς να λέμε λέξη!

Παπανδρέου: Τρεις Πρωθυπουργοί. Καραμανλή: Δυο Πρωθυπουργοί και 4-5 υπουργοί. Μητσοτάκη: Τρεις Πρωθυπουργοί ή προκαθήμενοι και 2-3 Υπουργοί!!

Η ΕΡΤ τώρα… Ανεξέλεγκτο φέουδο με παράλογο και καταπιεστικό χαράτσι αντί να εξοικονομεί τα του οίκου της όπως όλοι οι άλλοι του ίδιου χώρου, και με σκανδαλώδεις έως και βλαπτικές προσλήψεις πρόκλησης! Εν μέσω λιτότητας τού λαού, τον υποχρεώνουν σε χαράτσι για τις παχυλές αμοιβές των δικών τους, χωρίς καμία αξιοκρατία, χωρίς ίσες ευκαιρίες που προβλέπει το Σύνταγμα για τον λαό. Περιφρόνηση δηλαδήτων άξιων και των Αξιών, χωρίς την ευπρέπεια αδιάβλητων εξετάσεων πρόσληψης αλλά με το έτσι θέλω και με κριτήρια κατά το πλείστον εμετικά!..

Κατά τα λοιπά, είμαστε βέβαια ιδανική πολιτεία και σύγχρονη Δημοκρατία…

Κώστας Χατζιδάκης,  συγγραφέας δημοσιογράφος

 

loading...