Ξεγυμνώνονται, λιάζονται αφού η αστυνομία πάει στις ταβέρνες για ανεμβολίαστους – Αλλοδαποί κάνουν ό,τι θέλουν στον Έβρο!!! ΒΙΝΤΕΟ


 


Από το Τελωνείο στις Καστανιές μπορεί να απαγορεύεται η είσοδος Τούρκων και γενικά πολιτών τρίτων χωρών που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά οι παράνομοι μετανάστες δεν πηγαίνουν φυσικά από εκεί. Βρίσκουν άλλες “τρύπες” κοντά σε αυτή την περιοχή και εισβάλουν παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου στη χώρα μας.


Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ της σελίδας OXI HOT SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, 18 νεαροί αλλοδαποί… λιάζονται στο χωριό Φτελιά ή Πτελέα της Ορεστιάδας και περιμένουν την αστυνομία για να τους συλλάβει και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.Φυσικά το συγκεκριμένα φαινόμενο και θέαμα είναι καθημερινό, ιδιαίτερα στα χωριά της περιοχής του Τριγώνου, αφού δεκάδες είναι που περνούν μέσω του ποταμού Έβρου στο ελληνικό έδαφος παράνομα. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς συχνά εμφανίζονται ξεγυμνωμένοι, χωρίς τα ρούχα και τα παπούτσια τους, προφανώς για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Είτε ισχυρίζονται ότι τους έβγαλαν τα ρούχα οι Βούλγαροι και τους έστειλαν στην Ελλάδα, είτε υποστηρίζουν ότι το κάνουν οι Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες.

Όπως θα δείτε όμως στα δυο ΒΙΝΤΕΟ που παρουσιάζουμε, οι ίδιοι πετάνε τα ρούχα και τα παπούτσια τους ή άλλα αντικείμενα και αυτά είναι στοίβες κυριολεκτικά στις παρέβριες περιοχές του Τριγώνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :