Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΗΛ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΙΟΛΙΚΗ-ΗΛΙΑΚΗ) ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , η ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ????

ΠΑΡΑΚΑΛΛΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Αφορμή για το κείμενο μου αποτέλεσε η παρακολούθηση προ ημερών ενός ντοκιμαντέρ από την κρατική τηλεόραση, το οποίο αναφερόταν στην έκρηξη του ηφαιστείου Ταμπορα στην Ινδονησία, το 1815 και σε ότι αυτή έφερε σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η έκρηξη του ηφαιστείου αυτού έστειλε την τέφρα σε όλο σχεδόν τον πλανήτη και πολύ περισσότερο στο βόρειο ημισφαίριο.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως «ηφαιστειακός χειμώνας» και το 1816 έγινε γνωστό ως το “έτος χωρίς καλοκαίρι» λόγω της επίδρασης στο βορειοαμερικανικό και ευρωπαϊκό καιρό. Οι καταστροφές στις καλλιέργειες του σταριού, της βρώμης και της πατάτας -από την τελευταία οι Ιρλανδοί ήταν απόλυτα εξαρτημένοι- στη βόρεια και τη νοτιοδυτική Ιρλανδία, προκάλεσαν πρωτοφανή επισιτιστική κρίση.Το ζωικό κεφάλαιο πέθανε στο μεγαλύτερο μέρος του βόρειου ημισφαιρίου, με αποτέλεσμα το χειρότερο λιμό του 19ου αιώνα. Στη Γερμανία οι τιμές των τροφίμων εκτοξεύθηκαν και οι άνθρωποι άρχισαν να κάνουν επιδρομές σε αποθήκες σιτηρών και αρτοποιεία. Οι ευρωπαϊκές πόλεις βρέθηκαν αντιμέτωπες με εμπρησμούς, λεηλασίες και ταραχές. Τότε έγινε και μια τεραστίων διαστάσεων μετανάστευση Ιρλανδών στην Αμερική Κι όμως, το χάος αυτό δημιουργήθηκε επειδή για μία και μόνη χρονιά, η θερμοκρασία έπεσε λιγότερο από έναν βαθμό κελσίου.

Ένα τέτοιο φαινόμενο σήμερα που διαθέτουμε ηλεκτρική ενέργεια η οποία μπορεί να μετασχηματιστεί άνετα σε άλλες μορφές, αυτό το φαινόμενο σίγουρα δεν θα είχε την ιδία εξέλιξη και πιθανόν πολύ μικρότερη επιβάρυνση πάνω στην επιβιωσιμοτητα του ανθρώπινου γένους.

Η εξάρτηση όμως μόνο από την πράσινη ενέργεια των φωτοβολταικων (την οποία θέλουν να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος Α.Π.Ε), τα οποία ελειψει ηλιακής ακτινοβολίας λόγο της ηφαιστειακής τέφρας, καθίστανται άχρηστα, και με μόνη την αιολική, η οποία έχει παροδική συμμετοχή είναι βέβαιο ότι θα καταλήγαμε σε παραπλήσια αποτελέσματα με το φαινόμενο του 1815 και ότι ακολουθησε. Αν βέβαια το φαινόμενο ΕΙΝΑΙ ισχυρότερο (όπως αναμένουν σε μια έκρηξη του ΓΕΛΟΟΥ ΣΤΟΟΥΝ για την οποία κάνουν λόγο οι σεισμολόγοι σύντομα) τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.

Απορώ γιατί αυτοί οι φωστήρες των μεγάλων αμερικανικών πανεπιστήμιων οι όποιοι υπερθεματίζουν για κατάργηση της χρήσης υλικών για την παραγωγή ενέργειας ακόμη και φιλικών προς το περιβάλλον (φυσικό αέριο –υδριτης) δεν έχουν δει αυτή την πλευρά???

Μήπως αποστολή τους ΕΙΝΑΙ η συμμετοχή τους την μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού , όπως επιθυμεί η άρχουσα εξουσία πάνω στον πλανήτη???

Ο πλανήτης Γη που αποτελεί κόσμημα του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ αλλά και συμπύκνωση της Συμπαντικής δημιουργίας , πρέπει να απαλλαγεί από τους λακέδες και να μείνει καθαρός για τα Αφεντικά του.

Αν θεωρείτε συνομοσιολογικα τα παραπάνω , αλαξτε πλευρό και συνεχίστε τον ύπνο σας!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!

loading...