ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ;


ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ; (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ JFK; )
ΒΙΝΤΕΟ

Του Παντελή Οικονόμου,

Παρόλο που το Ισραήλ έχει φτάσει σε ένα υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων, παρατηρείται μείωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων και αύξηση των κρουσμάτων. Σε μία χώρα με πληθυσμό

μικρότερο από το δικό μας (8,798,428), τα κρούσματα στις 24/7 είναι 1430 και εν μέσω καλοκαιριού αυξάνονται μέρα με την ημέρα, όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία και δείχνω στο διάγραμμα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου για την αποφυγή λοίμωξης έχει πέσει στο 39%, ενώ όσο πιο παλιά έχει γίνει η δόση, τόσο μικρότερη είναι η αποτελεσματικότητα. Σε όσους π.χ. έχουν κάνει τον εμβολιασμό τον Ιανουάριο, η αποτελεσματικότητα είναι μόλις 16%! Υποστηρίζεται επίσημα ότι το ποσοστό αποτροπής σοβαρής νόσου είναι 91%, όμως το ινστιτούτο Gertner και ο Dr. Amit Huppert που διενήργησαν έρευνα, διαπίστωσαν ότι είναι 80% στο γενικό πληθυσμό και μόλις 50% στους ηλικιωμένους.

Η καμπύλη των νοσηλειών που πηγαίνει παράλληλα με τα κρούσματα, δεν δείχνει μείωσή τους με τους εμβολιασμούς, όπως φαίνεται σε ένα από τα διαγράμματα.

Ακόμα και το ποσοστό 91% αποτροπής σοβαρής νόσου να ισχύει και ενώ φαίνεται μεγάλο, ίσως είναι τελικά μικρό, γιατί ούτως ή άλλως το ποσοστό όσων είναι θετικοί (εμβολιασμένοι και μη) και νοσηλεύονται, είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με το σύνολο των θετικών και η μετάλλαξη Δέλτα είναι πιο ήπια, άρα συνδέεται με λιγότερες νοσηλείες.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Naftali Bennett, οι μη εμβολιασμένοι είναι ένα εκατομμύριο, αλλά αναφέρεται στους ενήλικες (περίπου το 84% είναι εμβολιασμένο), γιατί τα νούμερα δείχνουν ότι μόνο 5.100.000 (το 61% περίπου του πληθυσμού) έχει εμβολιαστεί πλήρως και ένα μικρό ποσοστό περίπου 5%, έχει κάνει τη μία μόνο δόση.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :