Κορονοϊός ΤΕΛΟΣ. Αποκαλύπτουμε την ΑΠΑΤΗ που συντελείται ¨μπροστά στα μάτια μας ¨ και ολοκληρώνουμε το σχηματισμό Δικογραφίας Μαμούθ.

 Σαράντα δύο (42) δημοσιογράφοι ,(17)  Λοιμωξιολόγοι και Ιατροί,  και (73) παράγοντες της  Πολιτικής σκηνής , θα αντιμετωπίσουν τις Εισαγγελικές Αρχές μέσα από μια δικογραφία Μαμούθ που προς το παρόν αποτελείται από (78.455) σελίδες ,723 videos , 1.891 φωτογραφίες και 62 επίσημες μελέτες αναφορικά με την πορεία της Πανδημίας και η οποία – δικογραφία – θα δημοσιευθεί  σύντομα .

Η δικογραφία είναι έτσι δομημένη που παρέχεται ( ελευθέρα ) ως στοιχεία για να στηριχθεί οποιαδήποτε Αγωγή Αποζημίωσης κατά του δημοσίου , για Θάνατο από τα Εμβόλια , για διακινδύνευση της υγείας και διαφυγόντα κέρδη ,από οποιονδήποτε.

 Στο 90% η Ανοσία Αγέλης από τέλη Απριλίου και τούτο έντεχνα αποκρύπτεται για τους λόγους που φαντάζεστε . Αποτέλεσμα ;

Να πνίγεται η πραγματική Οικονομία και να απειλείται η Εθνική Οικονομία σε βάρος της Χώρας σε βαθμό δυσανάλογο του Πραγματικού Κινδύνου που απορρέει από την “Πανδημία” η οποία πλέον έχει μετατραπεί σε πανδημία συναχιού.

Ένα παράδειγμα.

O αριθμός των κρουσμάτων που όλους αυτούς τους μήνες ανακοινώνονται ΕΠΙΣΗΜΑ και καθημερινά  ( κάθε κρούσμα είναι ένας συμπολίτης μας με φυσική ανοσία πλέον ) αναγόμενος σε ποσοστό επί τοις % στο σύνολο του πληθυσμού , είναι συνολικά (3) φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό όλων των εμβολιασμένων μέχρι σήμερα 30/7/2021 που σημαίνει ότι , η Ανοσία Αγέλης έχει επιτευχθεί εδώ και μήνες , και έχει φτάσει στο ανώτερο δυνατό επίπεδο (90%+), μεγαλύτερο , από εκείνο της Βρετανίας και της Σουηδίας που έχουν άρει όλα τα μέτρα, κι ΑΥΤΟ χάριν στη συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΣυνΠολιτών μας.

  Συγκεκριμένα, στις 29 Απριλίου 2021 ανακοινώθηκαν 2.435 κρούσματα ( 2.435 άτομα συνεπώς απέκτησαν φυσική ανοσία ) στα 71.099 δείγματα ( PCR : 18.309 & Rapid τεστ 52.790 ) Εάν δηλαδή ( αναλογικά ) υπήρχε η δυνατότητα να έκανε την ημέρα εκείνη PCR ή RPT όλος ο πληθυσμός , 12.000.000 άτομα τουλάχιστον μαζί με τους πάσης φύσεως μετανάστες -πρόσφυγες -¨περαστικούς ¨ κτλ , θα βρίσκαμε ( σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν επίσημα ) ότι υπήρχαν ΜΟΝΟ εκείνη την ημέρα 410.000 κρούσματα ή άτομα που απέκτησαν ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ σ όλο τον πληθυσμό , αφού μολύνθηκαν, κι αυτά μόνο σε μία ημέρα . Αθροιστικά συνεπώς μόνο από τα τέλη Απριλίου μέχρι σήμερα φαίνεται ότι έχουμε (36.000.000) κρούσματα , ήτοι  3 φορές ο πραγματικός πληθυσμός δεδομένο που καταδεικνύει ότι ιός έχει κάνει τουλάχιστον (2) φορές τον ¨κύκλο¨ του πληθυσμού , ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των Εμβολίων κι όλα αυτά με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν. Συνεπώς Ό,ΤΙ έχουμε καταφέρει έως τώρα στην μάχη με τον ιό , οφείλεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην Ανοσία Αγέλης , την αποτελεσματικότητα της οποίας ¨ήρθαν¨ να κλέψουν την κατάλληλη στιγμή – και με σιγουριά – τα τζούφια  ( όπως αποδεικνύεται ) Εμβόλια.

“Εν Αναμονή”

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας Δύναμη ) 

loading...