Σύγχρονη Σοβιετία! Δυνάμεις ασφαλείας μοιράζουν λουκέτα σε επιχειρήσεις Ελλήνων! Νέο ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ


 Εικόνες που κανείς δεν πίστευε ότι θα αντικρίσει...

Η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έβαλε τα πρώτα “λουκέτα” σε επιχειρήσεις που δεν τηρούσαν τα νέα μέτρα διαχωρισμού των πολιτών, δείχνοντας πως η Ελλάδα συνιστά επίσημα μία σύγχρονη Σοβιετία.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των νέων μέτρων η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προχώρησε σε ελέγχους τόσο την Παρασκευή όσο και το και Σάββατο κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες σε καταστήματα εστίασης σε νότια και ανατολική Αττική.


Στη συνέχεια, και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας σε 3 εξ αυτώ για παραβίαση μέτρων κατά της πανδημίας.


Οι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ, όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου, αναμένεται να συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια.


Σε πολλές περιπτώσεις μπήκαν μάλιστα χειροπέδες με τους πολίτες να απευθύνονται με οργή στις δυνάμεις ασφαλείας.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΓΟΥΡΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια :