Ολοκληρωτισμός: Αστυνομικοί εισβάλλουν σε χωράφι αγρότη για να κατεβάσουν πανό κατά Κ.Μητσοτάκη!


 Στα όρια του ολοκληρωτισμού φτάνει να κινείται ο Κ.Μητσοτάκης καθώς στην επίσκεψή του στους Γαργαλιάνους το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου ζήτησε να κατέβουν πανό, και μάλιστα με καταπάτηση από πλευράς της αστυνομίας ιδιωτικού χώρου αγρότη όπως καταγγέλεται, γιατί απλά δεν έγραφαν αυτά που ήθελε!


Σύμφωνα με την καταγγελία, αστυνομικοί κατέβασαν πανό που είχε αναρτήσει κάτοικος, μέσα στο χωράφι του και τα οποία έγραφαν «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;» και «Τι ψηφίσατε ρε μ…κες;». Το πρώτο αφορά το θρυλικό πλέον βίντεο, όπου μία γυναίκα, εντελώς τυχαία στο Παγκράτι περπατά στο δρόμο, τον βλέπει και αναφωνεί «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;»!


Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, οι αστυνομικοί «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό», και κατέβασαν τα δύο πανό.


«Για την ιστορία… ανέβηκε ένα πανό που έγραφε τι ψηφίσατε ρε μαλάκες και αμέσως έσπευσαν άνθρωποι της φρουράς του Μωυσή να το σκίσουν γιατί μας είπαν ότι έχει τη λέξη μαλάκα που απαγορεύεται.. στη συνέχεια ανεβάσαμε ένα πανό που έγραφε καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ που δεν έβριζε κανέναν και πάλι μας είπαν να το κατεβάσουμε αλλά εμείς αρνηθήκαμε γιατί στο δεύτερο πανό δε βρίζουμε κανέναν.. τελικά πήδηξαν την περίφραξη και μπήκαν παράνομα σε ιδιωτικό χώρο για να κατεβάσουν και το δεύτερο πανό..» τονίζεται στη σχετική ανάρτηση στην οποία δημοσιεύονται και βίντεο με τους αστυνομικούς να κατεβάζουν τα πανό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :