ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΝΕΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

 




Της Λέττας Καλαμαρά*

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα στην επέτειο του προδοτικού πραξικοπήματος της Χούντας Ιωαννίδη στη μαρτυρική Κύπρο που άνοιξε την κερκόπορτα για την παράδοση-κατάληψη της Κύπρου από την Τουρκία.

Σε ρόλο θηριοδαμαστή του λαού οι πολιτικοί Novartis Γεωργιάδης και Λοβέρδος μαζί με τον Βορίδη καλλιεργούν το κλίμα διακρίσεων, απειλών, διώξεων και εθνικού διχασμού κατά παράβαση του Συντάγματος και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Όλα δείχνουν ότι κάποιοι επιδιώκουν η 20η Ιουλίου 2021 να βρει την Ελλάδα αποσταθεροποιημένη και διχασμένη την ώρα που οι υποδομές της στη ΔΕΠΑ ξεπουλιούνται στους αποικιοκράτες του ΤΑΙΠΕΔ και κυρίως ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν σε ρόλο Ετσεβίτ ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα κατοχής στην Κύπρο.

Πολλά ειπώθηκαν για την προδοσία Ιωαννίδη τότε που με τις ευλογίες Κίσινγκερ ένα μικρό κομμάτι στη Κερύνεια είχε δοθεί εκ των προτέρων, τότε που επρόκειτο περί ασκήσεως, τότε που “Κύριοι, πάτε για ύπνο”.

Πολλά δείχνουν και τώρα ότι την 20 Ιουλίου 2021 ημέρα που η Κύπρος θα διχοτομηθεί με τη συνεργασία και ανοχή Αναστασιάδη-Μητσοτάκη ότι το Καστελόριζο θα μικρύνει, το Αιγαίο θα χαραχθεί για τους νέους κατοίκους του. Όλα δείχνουν συμφωνημένα από όλες τις πλευρές.

Την ώρα που οι ανεμβολίαστοι θα μετατρέπονται σε σάρκες ανάξιες να ζουν (Lebensunwertes Leben) και οι εμβολιασμένοι ως Άριοι της Ελλάδας, ο Κίσσινγκερ ζει ακόμα gia να ολοκληρώσει το διεθνές οργανωμένο έγκλημα του ’74.

Εις μάτην. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται Μαντάμ “Ο” παρά μόνο ως κύκνειο άσμα μίας σιχαμερής Μεταπολίτευσης γεμάτη λαμόγια που έφαγαν και συνεχίζουν na tr;vne τις σάρκες της Ελλάδας.

Μητσοτάκη, καταπατητή του Συντάγματος και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, σφετεριστή της εξουσίας και Πρωθυπουργέ των εμβολιασμένων δεν υπάρχει επόμενη μέρα για τους συνεργάτες του Δ’Ράιχ, εις βάρος του εθνικού πλούτου της ευημερίας των Ελλήνων.

Η Κερύνεια που παρέδωσε ο Ιωαννίδης θα απελευθερωθεί σύντομα, όταν το τέρας της Ανατολής ξεψυχήσει με κρότο και μην ορέγεσε σάρκες των Ελλήνων θυσία στα αρπακτικά του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που κυβερνούσε τον Πλανήτη μέχρι εχθές.

Τσάμπα και τα πλάνα από τους αιχμαλώτους του ’74 που μοίρασε η ΜΙΤ αίφνης. Το Αιγαίο και η Μεσόγειος δεν είναι Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Στην Κύπρο χύθηκε αίμα και άλλο αίμα προδοσίας δεν θα χυθεί παρά μόνο αίμα ηρωϊκό.

Μητσοτάκη, φύγε να σωθείς από τη νέα δίκη των Έξι, χωρίς απαλλακτικό δεδικασμένο παρά μόνο τη μήνιν των Ελλήνων που δεν σε προσκυνάνε τύραννε της ζωής μας με δύο χρόνια κατάχρησης της εξουσίας.

loading...