ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ; ; ; ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΧΕΣΜΕΝΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΣΤΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ….Η ΜΕΛΟΥΣΑ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ….
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΕΝΩ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΗΣΕ Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ! ! !


Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε από το γεγονός πως οι δυο Έλληνες τενίστες αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο χωρίς το εθνόσημο στις εμφανίσεις τους, προκαλώντας πολλά επικριτικά σχόλια.
Η ΔΟΕ στους Ολυμπιακούς αγώνες σε συνεννόηση με την ITF (Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) έχει αφήσει στη διακριτική ευχέρεια των αθλητών να αγωνίζονται με δικές τους εμφανίσεις για να προμοτάρουν, αν θέλουν, τους χορηγούς τους.
Επομένως, ο κάθε τενίστας/τενίστρια μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει ανάμεσα σε εμφάνιση με το εθνόσημο ή άλλη φανέλα με κάποιο χορηγό.
Στην περίπτωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι υπεύθυνη για τον ιματισμό των δύο αθλητών με την επίσημη ενδυμασία στο Ολυμπιακό Χωριό, τις προπονήσεις και τις μετακινήσεις, αλλά όχι στους αγώνες. Υπεύθυνη είναι η εκάστοτε αθλητική Ομοσπονδία κάθε αθλήματος που είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης δεν τους ζήτησε να έρθουν σε επικοινωνία με τους χορηγούς τους, ούτως ώστε να ετοιμάσουν μπλουζάκια με το εθνόσημο ή την αναγραφή Hellas στο πίσω μέρος.
Έτσι, οι δύο τενίστες αγωνίστηκαν με εμφανίσεις των χορηγών τους στα γαλανά χρώματα της Ελλάδας.
Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε, κυρίως έπειτα από τον αγώνα του Τσιτσιπά, η ΕΟΕ ενημέρωσε τους δύο αθλητές να τοποθετήσουν το εθνόσημο και την αναφορά Hellas στο πίσω μέρος της εμφάνισή τους.
Αμφότεροι, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη το αποδέχτηκαν και καλώς εχόντων στους αγώνες της Τρίτης (27/07) θα φορούν εμφανίσεις με το εθνόσημο.
Πηγή:
https://www.makeleio.gr/.../%ce%a3%ce%91%ce%9b%ce%9f%ce... /
β. τεζαρης
϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια :