Ο τελευταίος καβγάς πριν σφάξει την γυναίκα του από ζήλια – «Τσακώνονταν» συχνά λένε οι γείτονες
Το έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Δάφνη έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της περιοχής, καθώς ο δράστης διατηρούσε ψητοπωλείο στη Χαραυγή.

Ο αλβανικής καταγωγής δράστης ο οποίος έμενε με την γυναίκα του και το 8χρονο παιδί του στην περιοχή τα τελευταία πέντε χρόνια, σκότωσε τη νεαρή σύζυγό του με κουζινομάχαιρο μέσα στο σπίτι του. Ο ίδιος παραδόθηκε στο Α.Τ. της περιοχής και ομολόγησε το έγκλημα, ενώ όπως ισχυρίστηκε το έκανε επειδή τη ζήλευε.Τη νεαρή γυναίκα βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος όπου ζούσαν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν την σκότωσε ενώ εκείνη κοιμόταν.
Συχνοί καβγάδεςΤο ζευγάρι φέρεται να τσακωνόταν πολύ συχνά, ενώ ο τελευταίος τους καβγάς ήταν και ο μοιραίος. Γείτονες της περιοχής αναφέρουν στο protothema.gr ότι το ζευγάρι ερχόταν σε ρήξη πολλές φορές και οι φωνές τους ακούγονταν στην πολυκατοικία. Μια ένοικος της περιοχής αναφέρει ότι στις 11 Ιουλίου το ζευγάρι τσακώθηκε τόσο έντονα που εκείνη έφτασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία: «Τουλάχιστον δύο χρόνια μένουν εδώ ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα. Το εύρος των ηλικιών τους είναι 35 με 40 χρονών. Ήταν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, δεν έσκασε κάτι ξαφνικό. Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία στην αστυνομία γιατί είχαν τσακωθεί την ημέρα εκείνη και ακούγονταν στην πολυκατοικία. Η αστυνομία ήρθε την ημέρα εκείνη, πέρασε το περιπολικό από κάτω και μέχρι εκεί. Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έκαναν κάτι. Με την διαχειρίστρια είπαμε πως κάποιος έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και την κάλεσα τελικά εγώ. Γενικά ακούγαμε φασαρία δεν μπορώ να περιγράψω, αν την χτυπούσε δεν ξέρω. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η μόνη φορά που μας χτύπησαν την πόρτα ήταν την περίοδο της καραντίνας, που χρειάστηκε ο γιος τους εξαιτίας της τηλεργασίας τον κωδικό του ίντερνετ γιατί τους το είχαν κόψει» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :