Λόγω του μεγάλου ιικού φορτίου της Δέλτα όλοι διεθνώς είναι πρακτικά ανεμβολίαστοι!

του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη*
Ο λόγος που έγραφα εξαρχής και με σιγουριά, πως η παραλλαγή Δέλτα δεν αντιμετωπίζεται με τα εμβόλια που υπάρχουν (σε αντίθεση με όσα έλεγαν τότε στα ΜΜΕ οι γνωστοί “ειδικοί”) είναι πως έχει μεγάλη ταχύτητα διάδοσης. Αυτό σήμαινε αυτόματα, μεταφορά μεγαλύτερου ιικού φορτίου απο τον φορέα στο δέκτη. Το πόσο ήταν μεγαλύτερο το ιικό φορτίο της Δέλτα ήταν θέμα χρόνου να μετρηθεί (βρέθηκε κάπου 1000 φορές μεγαλύτερο). Το εκτίμησα γύρω στις 100 φορές. Αποδείχτηκε πως ήταν 1000 φορές. Και το 100 όμως, μου ήταν αρκετό για να αντιληφθώ απο την αρχή τί συνέβαινε.

Η εξουδετέρωση ενός μεγαλύτερου ιικού φορτίου σε κάθε εμβολιασμένο που προσβάλλεται απο τη Δέλτα απαιτεί και μεγαλύτερη ποσότητα εμβολίου δηλαδή αριθμού αντισωμάτων. Αυτά σε αριθμό δεν ήταν διαθέσιμα τη στιγμή που έσκασε η Δέλτα σε οποιονδήποτε εμβολιασμένο!

Τα υπάρχοντα εμβόλια δεν είναι μελετημένα να παράγουν αντισώματα για να εξουδετερώσουν ένα ιό με τόσο μεγάλο ιικό φορτίο. Δεν θα ήταν αποτελεσματικά και έτσι αποδείχτηκε. Προφανώς με τον ερχομό της Δέλτα στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες αυτά τα αντισώματα “χρησιμοποιήθηκαν” στην εξουδετέρωση του ιού, σε όποιον μεταδόθηκε ο ιός. Απο το σημείο αυτό δεν μπορεί να διακρίνει κανείς εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Αυτή τη στιγμή λόγω του μεγάλου ιικού φορτίου της Δέλτα, όλοι διεθνώς είναι πλέον πρακτικά ανεμβολίαστοι!

Το τί είδος ιικό φορτίο μετράνε στα λύματα στην Ελλαδα και αν έχει νόημα να το μετράνε είναι αμφισβητήσιμο.

Το γιατί έγινε το lockdown στη Μύκονο είναι ακατανόητο

Το σε τι χρησιμεύει ο εμβολιασμός για τη Δέλτα απο τα παρόντα εμβόλια και η εμμονή του ΠΘ και της επιτροπής να εμβολιασθεί ο κόσμος χρήζει ψυχιατρικού ενδιαφέροντος.

Με τόσο μεγάλο ιικό φορτίο απαιτείται πολύ “πυκνό” εμβόλιο ή ένα εμβόλιο-χάπι, κάτι που δεν υπάρχει. Αυτή η λύση όμως θα παράγει πολλά αυτοάνοσα.

Ευτυχώς που ο ιός έχει μικρή θνητότητα. Τόσο καιρό κανένας διεθνώς δεν το κατάλαβε. Δεν φταίω εγώ.

Διαβάστε και την πρόταση των “ειδικών” της Ελλάδας.

Αλλα ντάλλων… Καλή συνέχεια.

loading...