Εργαζόμενοι Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: “Καλή επιτυχία στο νέο ιδιοκτήτη αλλά με εμάς τι θα γίνει;

Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά αγωνιούν για το μέλλον τους και για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται. Η συνδικαλιστική παράταξη των “Ενωμένων Ανεξάρτητων Εργαζομένων” σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Από εχθές 7/7/2021 τα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έχουν πλεον Νέο ιδιοκτητη.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ εφοπλιστής και πλοιοκτητης Κος Γ.Προκοπιου ανακηρύχθηκε Πλειοδότης και στους δύο διαγωνισμους που αφορούν το Στρατιωτικο τμήμα και την Νο 5 Δεξαμενή με τον περιβάλλοντα χωρο.
Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο του και θα περιμένουμε το κάλεσμα του έτσι ώστε να βρεθεί λύση στο πρωτεύον για τους εργαζόμενους θέμα που είναι η πληρης απασχόληση τους την επόμενη μέρα.
Το τίμημα της πώλησης σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική αξία του χώρου(Εργοστάσιο κατασκευής Υ/Β -προβλητες-Μονιμη Δεξαμενη 250.000Τ-Ναυπηγικη κλινη) αλλά αυτό δεν είναι ευθύνη του νέου ιδιοκτήτη.
Σαν εργαζόμενοι περιμέναμε μεγαλύτερο τίμημα γιατί το ύψος του τιμήματος αυτη την φορά είναι συνδεδεμενο με την πληρωμή των δεδουλευμενων και των αποζημιωσεων 1100 εργαζομένων.
Ευελπιστούμε , πως θα υπάρξει πολιτική βούληση έτσι ώστε να ικανοποιηθουν οι εργαζομενοι που με θυσίες στηριξανε και στηριζουνε το Ναυπηγείο σε δύσκολες στιγμές τόσο για την λειτουργία του όσο και για την Εθνική Αμυνα.
Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε τις Επαφες με τα αρμόδια Υπουργεία,θα στηριξουμε τον διάλογο με τους φορείς υποστηριζοντας τα δίκαια αιτήματα μας και στο τέλος θα δικαιωθουμε.
Καλη Αρχη στον νέο ιδιοκτητη και καλή Δύναμη σε όλους μας.

loading...