Στη Βουλή η… ολυμπιακών διαστάσεων πρόκληση των Σκοπιανών!

 Ο Κ. Χήτας της Ελληνικής Λύσης κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ασκώντας σκληρή κριτική στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις συνεχείς προκλήσεις των Σκοπιανών

Μέχρι τη Βουλή έφτασε το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «δημοκρατίας», για τη νέα απροκάλυπτη παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τους Σκοπιανούς, με τη «Μακεδονική» Ολυμπιακή Επιτροπή να πανηγυρίζει για το μετάλλιο που κατέκτησε η «Μακεδονία» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, έδειξε στο Σώμα και κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ασκώντας σκληρή κριτική τόσο στη Ν.Δ. όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δείτε λίγο», προέτρεψε ο βουλευτής τους συναδέλφους του από τα έδρανα, «μας γλεντάνε οι Σκοπιανοί. Μιλάμε για Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν μιλάμε για κάνα τουρνουά πόκερ της γειτονιάς, όπου η Σκοπιανή Ολυμπιακή Επιτροπή πανηγυρίζει για το μετάλλιο που κατέκτησαν τα Σκόπια και δηλώνει επίσημη έδρα τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, Makendonski Olimpiijski Komitet», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Χήτας.

Κάλεσε μάλιστα τους παριστάμενους βουλευτές να απαντήσουν έως πότε η χώρα μας θα ανέχεται τον διασυρμό. «Αυτά τα βλέπετε; Γιατί τα αφήνουμε να περνάνε έτσι; Αντιδράσαμε, κουνήσαμε το δαχτυλάκι μας, σηκώσαμε κάποιο τηλέφωνο; Έως πότε θα ανεχόμαστε αυτούς τους τύπους να ξεφτιλίζουν την Ελλάδα και την πατρίδα; Έως πότε;» διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης.

Ντροπή

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου νιώθει «ντροπή» για τις προκλήσεις των Σκοπιανών. «Πραγματικά νιώθουμε ντροπή γι’ αυτό εδώ που είναι δημιούργημα δικό σας, του ΣΥΡΙΖΑ και δικό σας, της Νέας Δημοκρατίας», είπε επιπροσθέτως ο Κωνσταντίνος Χήτας, ρωτώντας μάλιστα τη «γαλάζια» παράταξη τι μέλλει γενέσθαι με τις επίμαχες συμφωνίες με τα Σκόπια, οι οποίες ακόμη… αγνοούνται.

loading...