ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. Ήρεμα, ήρεμα δεν ειμαι τρομοκρατης

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης*

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,

· Οπως λέει και ένα παλιό τραγούδι που μας το θυμίζει κάθε μέρα ο πρωθυπουργός σας,

Ήρεμα, ήρεμα δεν ειμαι τρομοκρατης, 

· Ενημερώστε τον πρωθυπουργό σας, ότι

· Μόνον με πειθώ και ευγένεια πρέπει να αποτείνεται στον Ελληνισμό, που προσπαθεί νυχθημερόν να τον τρελάνει με την βλακώδη κορονονιακή προπαγανδα του, την τρομοκρατία των προστιμων κτλ. Και με τα υστερικά, υποτιμητικά για τον Ελληινισμό μέτρα του.

· Που πρέπει να εκδώσει βιβλιαράκι όπου να ανατρέχει κανείς πριν πάει σε ένα θερινό σινεμά ή σε ένα εστιατόριο.

· Και που κάνουν τον Ελληνισμό με τις υστερικές του πράξεις, να τον βλέπει πλήρως αιτιολογημένα ως κατωτέρω. Και υμάς κ. Γεωργιαδή, τους επιτελείς του, ως ήταν οι επιτελείς αυτού, όπου παραπέμπει η χαρακτηριστική του φωτογρασφία.

· Ήρεμα λοιπόν μέτρα πειθούς.

· Πχ ως ήρεμα τόνισε ο Καθηγητής κ. Γώγος για τον μη εμβολιασμό των παιδιών και σύσταση να εμβολιατεί ο περίγυρος τους που κινδυνεύει από την μετάδοση του ιού από τα παιδιά.

· Και χωρίς επίσης τα βλακώδη τρομοκρατικά παραδείγματα ότι «ασθένησε ένας νέος» (στο 1.000.000 ;),

· Αφήστε τους νέους να αποκτήσουν φυσική ανοσία στα κορονοπάρτι τους. Που έχουν γίνει έμμονη ιδέα στον εικονιζόμενο (για να τιθασσεύσει μάλλον ως ίσως νομίζει τους νέους)

· Και αρκεστείτε σε ήρεμη και με πειθώ ενημέρωση των άνω των 40 ετών, για την ανάγκη να εμβολιαστούν , αναφέροντας για να τους πείσετε και πραγματικά ποσοστά παρενεργειών, γνώμες όχι πρακτόρων ως λέγεται των γνωστών εταιριών, αλλά επιφανών επιστημόνων κτλ

· Και οργανώστε σοβαρή υπηρεσία όπου να αποτείνεται κάθε Έλληνας με «προβλήματα», για να μάθει υπεύθυνα, αν πρέπει ή όχι να εμβολιαστεί.Το αντίθετο της τροκρατικής επιμονής δείχνει ίσως και εγκληματικότητα.

· Τέλος αλλά πρώτιστον κύριε Γεωργιάδη, ενημερώστε τον ανωτέρω εικονιζόμενον, ότι η επιμονή του σε μη εισαγωγή πολυκλωνικών φαρμάκων κατά κορονοϊου, δεν το απαλλάσσει από την ευθύνη του, του θανάτου λόγω μη εισαγωγής τους, δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων

· Που πρέπει κάποιος να προσφύγει με στοιχεία στη δικαιοσύνη για να τον κρίνει

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...