ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ





 Της Λέττας Καλαμαρά*

Μετά από τις ρατσιστικές δηλώσεις και εμμονές των αντιπροσώπων του Βαθέως Ελληνικού Κράτους που συνεργάζεται εξόφθαλμα με το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που πασχίζει ακόμα για το διχασμό των Ελλήνων σε συστημικούς “ευσυνείδητους” εμβολιασμένους και κοινωνικά μιάσματα ανεμβολίαστων που δικαιούνται διώξεις και περιορισμούς, έρχονται τα ευχάριστα νέα της λογικής και της ζωής από τη Βρετανία.

Ο τουρισμός, η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας που απέδιδε πριν από τη διακυβέρνηση Μητσοτακη το 2018, πάνω από 20 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως,  συνεισφορά 12,5% άμεσα και 27,5 έως 33,1% έμμεσα στο  ΑΕΠ καθώς και 30 εκατομμύρια επισκέτες στη χώρα μας αναδεικνύεται και πάλι μέσα από τις στάχτες του ιού που μας αποχαιρετά, με τη μεγάλη ζήτηση για όλη τη Μεσόγειο από το Μεγάλο Νησί.

Στο Wembley καταρρίφθηκε κάθε επιπόλαιη επιστημονική θεωρία που προβλήθηκε χωρίς πειράματα και μελέτες και κυριάρχησε στα εληνόφωνα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από διακινητές αγαθών και ανθρώπων μέσα από μία μονόπλευρη επικοινωνιακή κορωνοτρομακρατία για να καταστρέψει την Ελλάδα.

Είναι καιρός πια με μία ακίνδυνη στην ουσία μετάλλαξη “Δ” σε εξέλιξη να κλείσουμε τις πληγές από την καταστρεπτική πολιτική Μητσοτάκη, τα αδικαιολόγητα lockdown και τα απάνθρωπα μέτρα που το μόνο που επέφεραν ήταν πρωτοφανή καταστροφή, σαφώς δυσανάλογη από το όφελος.

Η Νέα Ελλάδα είναι μπροστά μας και δεν μπορεί να χτιστεί με τα σαθρά αποικοκρατικά υλικά με ρουσφέτι και μπαξίσι της βρώμικης κάστας της Μεταπολίτευσης που διέφθειρε τα πάντα εις βάρος της επόμενης γενιάς και της χώρας.

Είνα ώρα των εκλογών για μία Νέα Ελλάδα στο 21ο αιώνα. Είναι η ώρα της αποτίναξης των Ούννων αποικοκρατών, Γερμανών και Τούρκων, που στοχεύουν στη διάλυση της συνοχής των Ελλήνων και τον κατακερματισμό της Ελλάδας στα πρότυπα της πάλια ποτέ ισχυρής Γιουγκοσλαβίας με την ανάδειξη της ψεύτικης Μακεδονίας του γερμανόδουλου Μητσοτάκη, ως συνεχιστή του προκατόχου του.

loading...