Είστε ΑΠΙΣΤΟΙ ; Δεν εμπιστεύεστε τον Θεό και το δείχνετε δημόσια. Γιατί; Σιωπήστε επιτέλους , ΑΠΕΧΕΤΕ!

 Υποτάσσετε στο φόβο του Κορωναϊού τον Κόσμο και τον παγιδεύεται σ έναν  ασταμάτητο διάλογο με την αμφιβολία, καταργείτε ΈΤΣΙ το ¨Πιστεύω¨ και το «Πάτερ ημών».Που είναι η Πίστη σας στον Θεό ; Που είναι η Εμπιστοσύνη που έχετε στη Χάρις της Παναγιά μας ; Ποιος σας είπε ότι η πίστη στο Θεό, μοιάζει  με το είδος της λογικής βεβαιότητας που πετυχαίνουμε στην Eυκλείδεια γεωμετρία ;

 Έρχεται 15Aύγουστος και πολύ φοβόμαστε ότι ο Θεός , θα σας γυρίσει την Πλάτη για ν  αναδείξει άλλους ,πιο ταπεινούς.

Αφήστε τα επίγεια και τα φθαρτά και δείξτε στον κόσμο το δρόμο για μία θέση στα ουράνια στο χρόνο που του έμεινε.

Ζούμε την εποχή της Παράνοιας και της αμφισβήτησης των πάντων , στην εποχή που το χρήμα μετατρέπεται σε Πανθρησκεία. Ο απλός άνθρωπος έχει ανάγκη από ένα φως που θα του δείχνει το δρόμο στα σκοτεινιασμένα σοκάκια της ψυχή του , μια ελπίδα , μια πυξίδα, ένα χέρι να τον κρατήσει.

Ο ιερέας του Ιησού δεν μπορεί να εκπληρώσει καρποφόρα το ιερατικό του έργο, αν δεν βρίσκεται πρώτα γονατισμένος, όπως ο Κύριός του, μπροστά στους ανθρώπους, σε μια στάση ταπεινώσεως και διακονίας . Το ξέρετε αυτό.

Σταματήστε λοιπόν να ζητάτε  γοητεία και εξουσία ¨επί γης¨ και μιλήστε στην ψυχή του απλού ανθρώπου , ΟΧΙ στην λογική του που του είναι έτσι δοσμένη για να τον ¨πάει¨ εκεί που θέλουν οι σύγχρονοι Σατανάδες  . Απλά Σιωπήστε και Απέχετε , το τί γίνεται έξω από το Ναό του Κυρίου είναι … ¨αλλουνού παπά Ευαγγέλιο¨ .Θυμηθείτε τα λόγια το Άγιου Παΐσιου “ Oι μασόνοι στους μασόνους και οι χριστιανοί στους χριστιανούς”

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Ά Υποδιοικητής )

loading...