Μποϊκοτάρουμε κάθε κατάστημα κ χώρο που απολύει ανεμβολίαστο. Δεν περνάμε ούτε απ έξω μη μας μολύνει!





Ελένη Παπουτσή. Εκπαιδευτικός

Mcs of education

κλινική και ψυχολογική αντιμετώπιση εξαρτήσεων*

Η τυραννία και η υποχρέωση επικρατεί από τις κυβερνήσεις, όταν ο κόσμος δεν βλέπει αποτέλεσμα σε κάτι , όταν επιδιώκουν να τον πείσουν ότι είναι τρελός και υπάρχει αποτέλεσμα, όταν τον κοροϊδεύουν ότι θα πάρει τη ζωή του πίσω, ενώ είναι ψέματα και επικρατεί και η αντίθετη περίπτωση να χάσει τη ζωή του, όταν δεν έχει κανένας την ευθύνη και έχουν το ακαταδίωκτο… Αν είχε αποτέλεσμα και είχαν αναλάβει τις ευθύνες τους, δεν θα χρειάζονταν τυραννίες με μπλα μπλα . Θα έρρεε η πραγματικότητα !

Αντί να απειλούν, να εκβιάζουν να δωροδοκούν σαν να είναι οι πολίτες παιδιά νηπιαγωγείου χωρίς αντίληψη και νοημοσύνη, θα γίνονταν πιστευτοί αν έβγαιναν και έλεγαν . Άρουμε το ακαταδίωκτο. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Αν σας συμβεί κάτι αποζημιώνουμε και παραδεχόμαστε ότι είναι απο το εμβόλιο. Το εμβόλιο έχει μέσα αυτό και αυτό. Κοιτάξτε μήπως είστε αλλεργικοί .

Δεν έχει σχέση με τα παλιά εμβόλια. Τα έκανες και ήξερες ότι είσαι ελεύθερος από την ασθένεια. Αυτό έχει άλλο σκοπό. Επιδιώκουν μέσω αυτού την αλλαγή κοσμοειδώλου και τη μείωση πληθυσμού .

Ο νόμος της φυσικής ισχύει και ας μην υποτιμούν τις συγκεντρώσεις. Όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίστοιχη αντίδραση.

Είμαστε κατηγορία Ελλήνων πολιτών που παλέψαμε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ και μας πρόδωσε σε όλα. Ας μη λένε ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα για να μας υποβαθμίσουν. Ο Μητσοτάκης είπε ψέματα σε πολλά. Φέρνει λαθρο και λέει ότι είναι περήφανος , ενώ μας πάνε αιώνες πίσω σε όλα. Πολιτισμικά, αξιακά, οικονομικά, ηθικά. Από κάτω δυστυχώς νυν υπουργοί που υποστηρίξαμε, χειροκροτούν ότι η χώρα παραδίδεται ύπουλα υπακούοντας σε ξένα συμφέροντα , περήφανοι που έχουν άλλους εργοδότες και άλλα αφεντικά.

Τυφλή υποταγή στα αφεντικά να διαλύσουν τον θεσμό της οικογενείας (εκτός από τις δικές τους) υποστηρίζοντας τους ΛΟΑΤΚΙ για να γεννούν οι Ελληνίδες με Αφγανούς κ.α

Γιατί να πιστεύουμε την κυβέρνηση για τα εμβόλια , όταν η πραγματικότητα βοά;

Φυσικά αν ήταν ο Τσίπρας με Βελόπουλο θα ήταν πολύ χειρότερα, αλλά δεν έχουμε αυτούς ως μέτρο σύγκρισης!

Δεν περιμένουμε από ανθρώπους που έχουν κάποιο μικρο η μεγάλο συμφέρον να μιλήσουν για το καλό της χώρας τους. Προσπαθούν να αναδειχτούν σε κάποιο τομέα με τις γνωριμίες της κυβέρνησης και σίγουρα θα την υποστηρίξουν, ακόμα και αν βλέπουν ότι η χώρα βλάπτεται. Συμφέροντα, υλικά, ηθικά, κοινωνικά, γνωριμίες, δουλειές για τα παιδιά τους και τα σόγια τους. Δεν μπορούν αλλιώς… Ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί και βουλευτές όλων των κομμάτων έχουν πάρει τεράστια δάνεια από εγωκεντρισμό και επειδή δεν είναι άξιοι να τα βγάλουν διαφορετικά, πρέπει να τα πάρουν από εμάς με ψέματα. Οι Αρχαίοι Ελληνες δεν ψήφιζαν ποτέ ανθρώπους που χρωστούσαν χρήματα . Πουλούν τις συνειδήσεις τους για να τα βγάλουν και καπηλεύονται τη λέξη πατρίδα, ενώ από πίσω κάνουν αντίθετα.

Και η χώρα παραδίδεται, οι θεσμοί καταρρέουν, πληρώνουμε τους αφρικανικούς για να ανακατέψουν τον πληθυσμό μας και η έννοια του έθνους να εξατμιστεί.

Ο Μητσοτάκης ποτέ δεν λέει τις λέξεις Ελληνίδες Ελληνες . Φυσικά έχει τους λόγους του.

Ελένη Παπουτσή. Εκπαιδευτικός

Mcs of education

κλινική και ψυχολογική αντιμετώπιση εξαρτήσεων

loading...