Δεν είναι κακό να παραδεχτείς οτι έχεις κάνει λάθη στην ζωή σου , εγώ έχω κάνει αμέτρητα , ειδικά στον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμουν να ψηφίσω .

Το 2004 ψήφισα για πρώτη φορά στην ζωή μου Νέα Δημοκρατία οπως επισης και το 2007 ξανα την ΝΔ του Κωστακη του Καραμανλή 

Το 2009 το ΠΑΣΟΚ του  Τιτάνα του Γιώργου 

Το 2012 ήμουν ανάμεσα στους 440.000 Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή και του ίδιου χρόνου τον Ιούνιο ξανά Χρυσή Αυγή (λάθος σωστο; Θα το δείξει η ιστορία )

Το 2015 απογοητευμένος από την κοινοβουλευτική εικόνα της χώρας μου δεν ασχολήθηκα καν με εκείνη την Κυριακή , τους απέρριψα όλους . 

Το 2019 ψήφισα από αντίδραση κάποιον συνδυασμό . 

Δεν έχω με κανέναν να χωρίσω κάτι , δεν περιμένω τίποτα από τα κόμματα γιατι είμαι μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα , και δεν πήγα ποτε να κουνήσω πολιτικά σημαιάκια , κατέβαινα στο Σύνταγμα για την Μακεδονία και τις επιτυχίες της εθνικής ομάδας στο μπάσκετ και στην μπάλα 

Είμαι εθελοντής σε όποιον κάνει καλό για την πατρίδα μου , δίπλα του απλός στρατιώτης οποίος και αν είναι αυτος , αν μου αποδείξει ότι θα κάνει εκείνο το ελάχιστο που δεν έκαναν οι παραπάνω που ψήφισα .  

Κάνει καλό το διάβασμα χωρις χρώματα για να μάθεις την αλήθεια της ιστορίας που είναι κάπου στην μέση για όλους .     

Σε αυτό που δεν θα συγχωρήσω τον εαυτό μου είναι που δεν έμαθα γραμματική και σύνταξη ενός κειμένου και αυτό φαίνεται στα γραπτά μου . 

Για να κλείσω την πολυλογία μου θα γράψω κάτι τελευταίο : Από αυτό το βήμα που μας δίνει η πλατφόρμα θα διαβάζετε από έναν Palavo αλήθειες 

Και μην ξεχνάτε : Ουδείς αλάνθαστος !!!

Palavos

loading...