ΜΥΚΟΝΟΣ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ





 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος*

 

                        Ελληνίδες και Έλληνες .

            Είδαμε στην ΜΥΚΟΝΟ να αποκαλύπτεται όλο το σχέδιο του αντίχριστου και ελάχιστοι κατάλαβαν τι ακριβώς έγινε, γιατί έγινε και γιατί ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ σε κάποια επιλεγμένα τουριστικά μέρη της Ελλάδος. 

            Αυτό που είδαμε να γίνεται, είναι να κοροϊδεύει αισχρά η Κυβέρνηση τους κατοίκους της ΜΥΚΟΝΟΥ και να τους ΚΛΕΙΝΕΙ το νησί εν μέσω φουλ σαιζόν, αφού πρώτα τους έβαλε να εμβολιαστούν όλοι,  μόνο και μόνο για να μπορέσουν να ΑΝΟΙΞΟΥΝ το νησί στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ και υποτίθεται πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αφού όλοι οι επισκέπτες θα πηγαίνουν «ΚΑΘΑΡΟΙ» και με αρνητικό τεστ.

Το νησί όμως γεμισε… «κρούσματα»…. που μπορεί να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ, αλλά για τους «επιστήμονες» της Κυβέρνησης είναι … «κρούσματα».

Τώρα το «από που» ενεφανίστηκαν αυτό θα το απαντήσουν οι «ειδικοί» της Κυβέρνησης, που ως συνήθως  …… ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και άλλα είπαν … χθες και άλλα θα πουν …. αύριο.  

Αυτό όμως που κάνει εντύπωση δεν είναι οι αλλοπρόσαλλες  και παλαβές ενέργειες της Κυβέρνησης που τις βλέπουμε εδώ και ενάμιση χρόνο,  αλλά  ο τρόπος αντίδρασης των κατοίκων της Μυκόνου, που ουσιαστικά δέχονται αδιαμαρτύρητα την κοροϊδία της Κυβέρνησης που τους έταξε χρήμα και … .. «ελευθερία»…

  Βέβαια η Κυβέρνηση έχει βάλει και «παπαγάλους» στον νησί, να λένε στους Μυκονιάτες, ότι…. «για λίγο είναι και θα ανοίξει πάλι το νησί», έτσι για να μετριάζονται οι αντιδράσεις.   

Έτσι αφού περιμένουν ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ και πάλι την .. «ελευθερία» τους, κάθονται ήσυχοι σαν αρνάκια και δεν καταλαβαίνουν ότι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ.

Και δεν το καταλαβαίνουν γιατί είναι ΔΟΥΛΟΙ του χρήματος.  Και από την στιγμή που ακολουθούν το χρήμα, τους «χορεύει στο ταψί» ο διάβολος και  τους πάει όπου θέλει. 

Τους έχει δηλαδή …. «τώρα σήκω πάνω, τώρα κάτσε κάτω». Είτε είναι λογικό είτε είναι παράλογο αυτό που λέει,  οι δούλοι  πάντα σκύβουν το κεφάλι και κάνουν ότι τους λένε.

Κι αυτό βέβαια δεν το βλέπουμε μόνο στην Μύκονο, αλλά το βλέπουμε να εφαρμόζεται σε όλη την κοινωνία.  Οι ΔΟΥΛΟΙ του χρήματος, και θα εμβολιαστούν για να μην χάσουν το χρήμα,  και θα τρέχουν πίσω από κούφιες υποσχέσεις δήθεν … «ελευθερίας», αλλά μίας ελευθερίας που ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Και μ’ αυτό το «καρότο» «εδώ το χρήμα εδώ η ελευθερία», οδηγεί ο διάβολος τους ανθρώπους στην ΣΚΛΑΒΙΑ και στον ΘΑΝΑΤΟ.

Και έτσι θα σκοτώσει και όλους τους κατά συνείδηση ΔΟΥΛΟΥΣ,  διότι αυτοί που ακολουθούν το χρήμα , ακολουθούν τον διάβολο κι ας μην το ξέρουν.

Κι αυτούς θα τους οδηγήσει στο χάραγμα λέγοντας τους:

ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ «ΧΡΗΜΑ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και έτσι εσείς θα «σωθείτε».

Κι αφού οι δούλοι θα το κάνουν, μετά θα τους  ΣΚΟΤΩΣΕΙ, γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα του ανήκουν. Και ο διάβολος μισεί τους ανθρώπους.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και μην αφήνετε την Κυβέρνηση που ενεργεί με σχέδιο του διαβόλου να σας ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, γιατί δεν θα χάσετε μόνο αυτήν την πρόσκαιρη ζωή σας, ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ που ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ για να κάνετε, αλλά θα χάσετε και την αιώνια ψυχή σας, που όπως είπε ο Κύριος, «και όλα τα πλούτη της γης δεν μπορούν να δοθούν προς  αντάλλαγμα αυτής».  

 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ερευνητής – αρθρογράφος

[email protected]

https://armagedon2020.blogspot.com

loading...