Λοιπόν, λοιπόν, κάντε ησυχία να ακούσετε:


Η ελληνική κυβερνησάρα, εκδίδει ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ δυο πιστοποιητικά. Το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού, και ένα Ελληνικό (για ποιον λόγο - άγνωστο).

- Αν σκανάρεις το QR code με ειδική εφαρμογή (αλλιώς δεν διαβάζεται) από το Ευρωπαϊκό, βγάζει ένα χρώμα για την εγκυρότητα, και το όνομά σου.

- Αν όμως σκανάρεις το Ελληνικό (με οποιαδήποτε εφαρμογή), σε οδηγεί απευθείας στη σελίδα με όλα τα στοιχεία του εμβολιασμού, και το περίφημο κουμπάκι που λέει  «Αποθήκευση». Ναι, εκείνη τη σελίδα που για να την δεις εσύ, ο ΜΟΝΟΣ δικαιούχος, πρέπει να βάλεις κωδικούς TAXIS και ΑΜΚΑ - ε, ο άλλος μπαίνει αεράτος και φορτσάτος, και κατεβάζει άμα λάχει το ΔΙΚΟ ΣΟΥ πιστοποιητικό στη ΔΙΚΗ ΤΟΥ συσκευή, κι είμαστε όλοι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Γιατί, δεν έφτασε όσο σκατά τα έχουν κάνει μέχρι στιγμής με την πανδημία, έπρεπε κι ο καθένας μας να κυκλοφορεί με 20-30 πιστοποιητικά άλλων, έτσι για ποικιλία. 

Καταλάβατε ή να τα ξαναπώ;

ΑΡΑ: χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ποτέ το ελληνικό.

Επιπρόσθετα: κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή της Ελβετικής κυβέρνησης Covid certificate, και σκανάρετε το QR code στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ πιστοποιητικό σας. Θα το αποθηκεύσει, κι όταν σας το ζητάνε, απλώς θα ανοίγετε αυτή την εφαρμογή στο κινητό, ταπ μια για να μεγαλώσει, κι αυτό είναι.

Κι ο Θεός βοηθός με τους ηλίθιους που έχουμε μπλέξει.

Α, μη το ξεχάσω: ΚΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ.

[Αυτο που βλέπετε στη φωτό; Ε, αυτό, ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ, το QR στο κόκκινο κυκλάκι, μοιράζει πιστοποιητικά όλων σε όλους]

Δεν υπάρχουν σχόλια :