ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ! ! !

Παρ’ όλα αυτά, η αδυναμία δημιουργίας ενός νέου πατριωτικού μετώπου, ενός κόμματος από πραγματικούς «καμικάζι» που θα μπουν και θα αλλάξουν την Ελλάδα είναι εμφανής, για αυτό μην βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις που λένε ότι η ΝΔ να έχει μεγάλη διαφορά, βέβαια αυτό οφείλεται όχι στο ότι ανεβαίνει η ΝΔ αλλά στο ότι καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και επειδή ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, από την μια μεριά θα έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ όπως τον έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια, δηλαδή ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΙΚΑΝΩΝ που προκάλεσαν την καταστροφή της χώρας και από την άλλη, θα υπάρχει η ΝΔ, ένα κόμμα που ηττήθηκε πέντε φορές τα τελευταία χρόνια και που πέραν κάποιων μικρών αλλαγών και διορθώσεων είναι η ίδια με αυτή που έφυγε το 2015 από την εξουσία, διότι αλλαγή δεν σημαίνει ότι έρχεται νέος πρόεδρος αλλάζει άλλα πέντε στελέχη και καθάρισε, αφού και στα μπουρδέλ@ όταν δεν έχουν κίνηση, δεν αλλάζουν τις κουρτίνες αλλά τις πουτ@νες.

Υποθετικά λοιπόν πως οι εκλογές γίνονται, (θα γίνουν με το σύστημα της ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ, οπότε η ΝΔ δεν παίρνει αυτοδυναμία και ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην καταποντιστεί και ο ΑΛΕΚΞΗΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΗΝ ΑΒΑΝΑ θα περάσουν μαζί την πόρτα του Μαξίμου όπως θέλει και η ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

Και πώς θα γλιτώσει ο αρχηγός της ΝΔ από την παγίδα που του στήνουν, αφού κάθεται ακόμα με τα ίδια, παλαιά, φθαρμένα στελέχη που βαριούνται ακόμη και να μιλήσουν και απλά κραυγάζουν ; ; ;

Και για να μην έχει ο κόσμος κι αυτός αυταπάτες, πώς θα πάει να αντιπαρατεθεί ; ; ;

Με την Ντόρα, τον Άδωνι, τον Βορίδη και τον… Κικίλια ; ; ;

Απλά, Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές (όποτε και αν γίνουν αυτές) ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» που σε απλά Ελληνικά σημαίνει συνεργασία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ (αν δεν έχει απορροφηθεί από τα δύο άλλα) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΥΛΗΤΟ ! ! !

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης

϶ϵλληνας και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

loading...