Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΩΘΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ


Της Λέττας Καλαμαρά*

Τραγικές οι επιλογές της Κυβέρνησης και των διορισμένων εξουσιαστών της φέρνουν επικίνδυνες καταστάσεις για τη δημοκρατία μας και συνεχίζουν την καταστροφή της οικονομίας και του τουρισμού, της “βιομηχανίας” της Ελλάδας.

Το άκαιρο αλαλούμ με την εστίαση που βασάνισε την κοινωνία και την επιχειρηματικότητα επί εβδομάδες κατέληξε σε ένα ακόμα φιάσκο.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και το Βαθύ Κράτος της Ελλάδας τώρα θέλει να μονοπωλεί την επικαιρότητα με τον τρόμο του COVID-19 για να αποκρύπτει τα σκάνδαλά της, τις διεθνείς εξελίξεις και τις ήττες της, τις αρνητικές οικονομικές επιδόσεις της και να αστυνομοκρατεί την κοινωνία.

Μετά το γύρισμα της πλάτης στον Μητσοτάκη από Ε.Ε. με την ανοησία του GreenPass, από Μέρκελ και Αναστασιάδη για υποχρεωτικό εμβολιασμό, μετά την ολοκληρωτική φυσική καταστροφή της Γερμανίας, μετά τα επιστημονικά ρήγματα των ανεύθυνων εταιρειών και Ειδικών ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να επιβάλλει το σκότος και πάλι με απαγορεύσεις κυκλοφορίας πολιτών.

Η λαοθάλασσα Ελλήνων πολιτών κατά της αντισυνταγματικής και παράνομης απόφασης στην Ε.Ε. για υποχρεωτικό εμβολιασμό, η άρνηση των καταστηματαρχών της εστίασης να μετατραπούν σε αυταρχικά όργανα τάξης και το φιάσκο για ένα σουβλάκι ο Έλληνας πολίτης ή ο τουρίστας να πρέπει να δείχνει την ταυτότητά του ο Μητσοτάκης επιλέγει τα τοπικά lockdown για να κρύψει την πολιτική γύμνια του και να υπηρετήσει τους αποικιοκράτες που επιζητούν ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας.

Η εμμονή Μητσοτάκη να παραμείνει στην εξουσία για να κλείσει τις μπίζνες σε δημόσια έργα και εξοπλισμούς τον οδηγεί σε πολιτικά εγκλήματα. Κάθε συμφωνία του από εδώ και πέρα οφείλει να διερευνηθεί ενδελεχώς για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, τι θα λαμβάνει το Δημόσιο καθώς και για τις προμήθειες των αποικιοκρατών και των ντόπιων ολιγαρχών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να σταματήσει τη ροή της ιστορίας και την απελευθέρωση της Ελλάδας θα προσπαθήσει να επιβάλλει εν μέσω της τουριστικής σεζόν ακόμα πιο σκληρά μέτρα για να προστατεύσει την Αυλή του αδιαφορώντας για το δημόσιο συμφέρον, την τάξη και την ευημερία των Ελλήνων, όπως έκανε εξάλλου από την πρώτη νύχτα της διακυβέρνησής του εξαπατώντας με τον πιο αισχρό τρόπο εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν στις 7 Ιουλίου 2019.

Ευχόμαστε ο Ελληνισμός να έχει γνώση και να προστατεύσει την πατρίδα από κάθε σφετερισμό εξουσίας και διχασμό πολιτών προς αποπροσανατολισμό από τα γεγονότα.

Εκλογές εχθές, η μόνη υγιής λύση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και οι τύραννοι οφείλουν να παύονται από την αυταρχική εξουσία τους πριν να είναι αργά για την Ελλάδα.

loading...