Πρακτικές οδηγίες για να μην έχουμε Γαριφαλιά, Καρολάιν, Τοπαλούδη, και τα άλλα πολλά θύματα. Ν αναπαύεστε κορίτσια μας!





Ελένη Παπουτσή. Εκπαιδευτικός

Mcs of education*

Πρέπει να λέγεται η λέξη γυναικοκτονία , για να είναι πιο προσεκτικές οι γυναίκες. Δεν είναι πολιτικό το θέμα. (και δεν υπολογίζουμε σε τίποτα την κ. Ακρίτα) Οι γυναίκες είναι πιο ευπειθείς από τους άντρες, δεν εξετάζουν τόσο πολύ αυτά που θα έπρεπε, παρά τη μόρφωση τους και τα πτυχία τους. Έχει ατονήσει το δεξί ημισφαίριο της διαίσθησης, λόγω ανάπτυξης του αριστερού (λόγω πτυχίων)

Δε μισούμε κανένα φύλο, θεωρούμε ότι είμαστε όλοι οι άνθρωποι ψυχές προς εξέλιξη. Οι ψυχές δεν έχουν φύλο. Επομένως η λέξη γυναικοκτονία δεν υπάρχει νομικά, ούτε θεολογικά, μεταφυσικά, αλλά πρέπει να λέγεται μετά από τόσα θύματα, για να περνάει στις συνειδήσεις των γυναικών!

Έχουν σωθεί πολλές γυναίκες αν τα γνωρίζουν αυτά τα πρακτικά, όσο και να φαίνονται απλά.

Αγαπητές κυρίες!

Αν δείτε ότι έχετε μπλέξει από λάθος σας , με ψυχοπαθή, διπολικό, νάρκισσο με διαταραχές , αδιάγνωστο, που έχει μαζί του μαχαίρι, άνθρωπο ΄που δέρνει παιδί , κυρίως ξένο , που φωνάζει , που πετάει πράγματα, που λέει θα σε σκοτώσω κλπ, όσο ασήμαντος και να είναι ο λόγος, επειδή για να το πει , το έχει σκεφτεί και κάποια στιγμή θα το κάνει, φύγετε αμέσως και κάνετε καταγγελία. Υπάρχουν άλλοι που λένε θα σου μαχαιρώσω το πρόσωπο να μη σε θέλει κανένας και αν τους δοθεί ευκαιρία το κάνουν.

Όταν ακούσουμε κάτι παρόμοιο, φεύγουμε ανώδυνα με κάποια δικαιολογία. Κόβουμε επαφές. Μπλοκάρουμε .

Δε σκεπτόμαστε ποτέ, εγώ θα τον αλλάξω γιατί θα με ερωτευτεί. Δεν ξέρετε ούτε τα γονίδια του, ούτε τις αξίες του, ούτε εντυπωσιαζόμαστε αν ακούσουμε ότι έχει γονείς εκπαιδευτικούς. Μπορεί να μην είχαν χρόνο οι γονείς του να του κάνουν τις απαραίτητες θεραπείες η ολιγώρησαν απλά. Δεν ήθελαν να δουν το ελάττωμα, επειδή είναι παιδί τους, ενώ στ΄ αλλά το βλέπουν. Όταν δεν είναι παιδί χωρισμένων γονιών, δε σημαίνει ότι έχει μεγαλώσει με αξίες και υγιή πρότυπα. ( Ο πατέρας της γνωστής οργάνωσης ήταν παπάς) . 

Μπορεί να έχει πολύ δυσλειτουργική οικογένεια και να παρουσιάζει κάτι άλλο. Επομένως οι ανωτέρω σκέψεις για εξομάλυνση του ανώμαλου ατόμου δεν είναι σωστά κριτήρια . Το φαινόμενο μπροστά μας κοιτάμε για να μη γίνουμε θύματα.

Δεν εντυπωσιαζομαστε απο επαγγέλματα οπως πιλότος. Μερικοι πιλότοι έχουν διπολική διαταραχή και γενικά μερικοί που κανουν ριψοκίνδυνα επαγγελματα. Ειναι στα σταδιο μανίας και στο σταδιο καταθλιψης.  Ανιχνεύουμε πισω απο το επάγγελμα  όποιο και να ειναι!  Υπαρχουν και παπαδες με διπολική διαταραχή βεβαια. 

Το αυτοκίνητο σας  να μη ξέρει πού είναι. Δοκιμάστε για καλό και για κακό , τα φρένα πριν φύγετε. Αν είστε σε αυτοκίνητο, ουρλιάζει, σας βρίζει, λέει ασυναρτησίες και οδηγεί αυτός, προφανώς δεν έχει πάρει τα φάρμακα του, που σας κρύβει ότι παίρνει, παίξτε θέατρο μέχρι να σταματήσει. 

Μαζί με το θέατρο ίσως και το αντισηπτικό σας κάνει δουλειά… Υπάρχει κίνδυνος φόνου. Πείτε του ότι έχει δίκιο σε όλα ,κολακέψτε τον ότι είναι θεός, κλάψτε, επειδή κάνατε εσείς το λάθος, μέχρι να κατέβετε σε ασφαλές μέρος με κόσμο.

Αν μπορείτε, επικαλεστείτε σωματική σας ανάγκη και στείλτε κρυφά μήνυμα. Αν έχει κλειδώσει σπίτι η αυτοκίνητο και είστε μέσα, επικαλεστείτε σοβαρή μεταδοτική ασθένεια, πειστικά, με κλάματα, ( φυματίωση, AIDS,COVID,κ.α) ότι έχετε και χαρτιά και θέλετε να είστε ειλικρινής, ότι το μάθατε την προηγούμενη μέρα και μπορεί να πεθάνετε σε λίγο καιρό, μέχρι να ξεφύγετε και αμέσως καταγγελία να σώσετε άλλες.

Μας ενδιαφέρει να βγείτε αλώβητες απο ψυχασθενείς, όχι να  προβαλλεται  το εγώ σας και ότι υπερέχετε σε εξυπνάδα , γνώσεις, πτυχία, μόρφωση. Προσπαθούμε να σωθούμε και να απαλλαγούμε από ψυχοπαθή. Δεν προβάλλουμε εγωισμούς.

Να σας δει και να σας λυπηθεί μέχρι να φτάσετε κάπου. Αν τον γνωρίζουμε ένα χρόνο, δεν τον ξέρουμε, κανονίζουμε να πάμε διακοπές με άλλα ζευγάρια.

Ο Οδυσσέας νίκησε τον Κύκλωπα με τέχνασμα, όταν δέθηκε στην κοιλιά του προβάτου, για να βγει. Ο Θεμιστοκλής με τέχνασμα νίκησε στη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Αντίληψη και κεραίες όρθιες. Δεν αφήνουμε τις λέξεις του να πηγαίνουν χαμένες, γιατί θα το πληρώσουμε. Όταν βγαίνουμε για καφέ αρχικα.  πάντα μέσα στον κόσμο και το απαραίτητο σκανάρισμα.

Αν δεν τα κάνει αυτά και κρύβεται, ρωτήστε τον, τι πιστεύει για τα γλυκά νερά π.χ. η παρόμοιες καταστάσεις, η ένα έργο, και αν μιλάει με μίσος για τις γυναίκες, τύπου καλά της έκανε κλπ, η αν δε μιλάει, πείτε μήπως είχε δίκιο ο άντρας που τη σκότωσε, για να δείτε τι θα πει.

Αν τον δικαιολογήσει, αυτόν που σκότωσε η κακοποίησε λεκτικά, και βρίζει το θύμα, η βριζει τη μητερα του και την αδελφή του, φτάστε κάπου και πείτε αντίο . Μη φέρετε αντίρρηση. ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ 1000

Όλα αυτά τηρούμενων των αναλογιών, ισχύουν και για άντρες, αλλά πολύ λιγότερο. Οι γυναίκες γενικά έχουν μικρότερη μυϊκή δύναμη, τρέχουν για βοήθεια και συμπαράσταση, εκεί δεν τους λένε ποτέ. σκοτώστε τον σύντροφο, άλλα την στηρίζουν διαφορετικά την ίδια, ώστε να φύγει. Οι άντρες οι ψυχοπαθείς δεν πάνε για βοήθεια από εγωκεντρισμό και σκοτώνουν.

Για αυτό οι φυλακές έχουν περισσότερους άντρες και λιγότερες γυναίκες. Οι ψυχασθένειες γύρω μας είναι πολλές. Άλλοι παίρνουν πολλά ψυχοφάρμακα και ενώ έχουν κάνει φόνους, δεν φαίνονται δια γυμνού.

Όλοι εμείς που έχουμε μεγαλώσει με το αντίθετο φύλο, που έχουμε γιο και κόρη, εγγονό και εγγονή, που συναναστρεφόμαστε με άλλα παιδιά ως εκπαιδευτικοί, αγαπάμε και τα δύο φύλα και τα βλέπουμε με σφαιρικότητα και εμβρίθεια

Δεν παινεύουμε γυναίκες. Λέμε την πραγματικότητα

Είμαστε όλοι ψυχές προς εξέλιξη. Δε μισούμε ούτε άντρες ούτε γυναίκες. Μιλάμε για ψυχασθενείς. Δεν ξέρουμε τα γονίδια του άλλου και τον τρόπο που μεγάλωσε, τι σχέσεις έχει με μάνα και αδελφή. Δεν τα λένε αυτά . Αργείς να τα καταλάβεις. Γενικά η γυναίκα επειδή φέρνει ζωή ,δεν σκοτώνει ευκολα.  Πρέπει να είναι πολύ άρρωστη για να κάνει κάτι τέτοιο. Τους αντρες προσεχουμε περισσοτερο!

Ελένη Παπουτσή. Εκπαιδευτικός

Mcs of education

Κλινική και ψυχολογική αντιμετώπιση εξαρτήσεων

loading...