Θα απαγορευτει η χρηση νερου για ποτισμα καλλιεργειων που προοριζοντε για ζωοτροφες!




Κλιματικη αλλαγη*

 Ο κορονοιος με εμβολια η’ χωρις,θα τελειωσει!!

Το αφηγημα ομως της κλιματικης αλλαγης,που χρονια το καλλιεργουν και ολες αυτες οι καλομπουκωμενες φιλοζωικες,ειναι το επομενο χτυπημα στην ανθρωποτητα που θα οδηγησει στην αλλαγη των διατροφικων μας συνηθειων και οχι μονο!

Με προσχημα την κλιματικη αλλαγη,το λειωσιμο των παγων,τους καυσωνες…πιθανον να βαλουν πλαφον στις πηγες αυτες που προκαλουν το δηθεν φαινομενο της κλιματικης αλλαγης!

Πχ το ηλεκτρικο ρευμα,τα καυσιμα,το νερο…πιθανον να παρεχοντε με το σταγονομετρο και με πολυ υψηλο κοστος ωστε να αποτραπει η αλλογιστη χρηση!

Πχ μπορει να βαλουν φορο στα κλιματιστικα,λογω του Φρεον και την τρυπα του οζοντος!

Θα ειναι ασυμφορο να καλλιεργεις κηπευτικα γιατι το νερο για ποτισμα θα στο χρεωνουν πανακριβα!

Αλλα και να τα καλλιεργεις,πως θα πηγαινοερχεσαι στο χωριο σου καθε βδομαδα η’ συχνοτερα,με μια πανακριβη βενζινη(λογο φορου για αποτροπη αλογιστης χρησης)??

Εχουν και τον ελεγχο μεσω υβριδικων φυτων, που δεν μπορεις να κρατησεις σπορο για τις επομενες χρονιες,γιατι απλα δεν βλασταινουν!

Θα απαγορευτει η χρηση νερου για ποτισμα καλλιεργειων που προοριζοντε για ζωοτροφες!

Θα σπρωξουν λιγα φραγκα και στις φιλοζωικες να φωναζουν για τα καημενα τα ζωα που σφαζοντε για να τραφει ο ανθρωπος….και ετσι θα μας οδηγησουν στο εργαστηριακο κρεατακι του Μπιλ του Γκειτς του φιλανθρωπου και ευεργετη!

Και ολα αυτα δε θα γινουν καποτε στο μελλον,τωρα μετα το κορονοιο ερχεται το προβλημα της κλιματικης αλλαγης στο προσκηνειο!!

Αν θες πχ σπιτι σου κλιματιστικο θα το πληρωνεις εφ ορου ζωης,με ενα φορο-πεναλτι ως ειδος που καταστρεφει το οζον!

Θυμαστε το φορο ειδων πολυτελειας?

Κατι αναλογο!

Δε θα μπορεις να πληρωνεις “ενοικιο” για το κλιματιστικο σου?

Ωραια,σε περιοδο καυσωνα θα σου εχουν ετοιμες κλιματιζομενες αιθουσες,που για να μπεις εκει και να συναρθροιστεις,πρεπει να εισαι covid free,H1N1 free,H1N2 free…και γενικως free!!!

Θελουν να μας παρουν ολες τις ελευθεριες μας και να μας κανουν free!!

Δε θα το επιτρεψουμε,θ αγωνιστουμε ο καθενας απο το μετεριζι του!

Νομιζω ερχοντε πραγματα πολυ ποιο αγρια!

Ας εχουμε ελπιδα και πιστη στον Τριαδικο Θεο και αυτος οπως λεει και ο Γεροντας Χρυσοστομος της Μονης Αγιου Γερασιμου του Ιορδανιτου,αμα αρχισει τα κλωτσιδια,τρεχατε ποδαρακια μου!!

Γ.Ν
loading...