ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Όσοι/όσες μας εγκαλούν, γιατί κατεβήκαμε στο δρόμο και φωνάξαμε αντιφασιστικά συνθήματα απέναντι σε κάθε όψη φασισμού, όταν ο δικτάτορας μάς ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει ελευθερίες ως προνόμια, ας αφήσουν την καθοδήγηση κι ας τοποθετηθούν για τον εμβολιασμό των 15χρονων, το επίσημο πλέον απαρτχάιντ στα μαγαζιά, τις απολύσεις που είναι ήδη εδώ στον ιδιωτικό τομέα κ έρχονται και στο δημόσιο. Κι ας προτείνουν νέες μορφές αντίδρασης στη δυστοπία, που είναι ήδη παρούσα. 

Εμβολιασμοί σε εφήβους 15-17 ετών με πειραματικά εμβόλια για τον ιό Sars Cov 2: Μια ιατρικά εγκληματική πράξη εν εξελίξει… 

Από τον Μάρτιο του 2020 είμαστε μάρτυρες μιας τρομoϋστερικής εκστρατείας σε όλα τα επίπεδα, σχετικά με τον νέο ιό Sars Cov 2. Κλειστήκαμε στα σπίτια μας για να «προστατεύσουμε» τις λεγόμενες «ευπαθείς ομάδες», όσους είχαν υποκείμενα νοσήματα, τις «γιαγιάδες και τους παππούδες» μας υπό τον ψυχολογικό εκβιασμό και τη συναισθηματική χειραγώγηση του ιατρού-ψάλτη Σ. Τσιόδρα. 

Λίγους μήνες μετά τον εγκλεισμό, όταν τα εμβόλια ήταν δήθεν έτοιμα, μετά από ολιγόμηνη ερευνητική αξιολόγηση των δεδομένων κι αφού πήραν ειδική άδεια υπό όρους στενής παρακολούθησης/επιτήρησης, ο κίνδυνος ξαφνικά δεν αφορούσε μόνο τους ευπαθείς, «τις γιαγιάδες και τους παππούδες» με υποκείμενα νοσήματα, αλλά όλους/ες ανεξαιρέτως. 

Τα πληθυντικά σώματα με τα διαφορετικά ιστορικά υγείας, έγιναν ενιαία, μια μάζα έτοιμη να εμβολιαστεί οριζόντια στο βωμό του «οφέλους» που είναι υποτίθεται πιο μεγάλο από τον κίνδυνο (βαριές βλάβες και θάνατοι). Η «μεσσιανική», ωστόσο, υπόσχεση που πλέον δινόταν από τις φαρμακευτικές εταιρείες με φανταχτερούς στατιστικούς αριθμούς, ήταν πως τα εμβόλια θα απέτρεπαν μόνο το ενδεχόμενο της βαριάς νόσησης και νοσηλείας και δεν θα παρείχαν την περιβόητη ανοσία. Αυτή η ελπίδα είχε ήδη καταρριφθεί με τη φράση των ίδιων ότι «ο εμβολιασμένος και μεταδίδει και νοσεί» και είχε σπάσει σε χίλια κομμάτια τη φαντασίωση του/της Superwo/man μετά το τσίμπημα της σύριγγας και το κλικ της σέλφι. 

Από τον Μάρτιο του 2020 φτάσαμε 16 μήνες μετά να εργαλειοποιείται για το ξεστοκάρισμα των παραγγελιών, η πιο φυσική πορεία κάθε ιού, δηλαδή ο μετασχηματισμός του, οι μεταλλάξεις του (μέχρι να γίνει ενδημικός όπως μια γρίπη) και κάθε μετάλλαξη πλέον να χρησιμοποιείται ως η νέα απειλή όχι για τους ευπαθείς, «τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας» αλλά για ό,τι έχει απομείνει εκτός νόρμας: τους ανεμβολίαστους και τους εφήβους. 

Αυτή σήμερα είναι η Δέλτα. Αύριο η έψιλον μέχρι το ωμέγα, θα κατασκευάσει άλλες πιθανές πληθυσμιακές ομάδες «κινδύνου» μέχρι να τελειώσουμε με το ανθρώπινο είδος και να περάσουμε στο ζωικό βασίλειο. 

16 μήνες μέχρι τώρα, όλα τα επιστημονικά δεδομένα εν μέσω πανδημίας αποδεικνύουν διαρκώς το πολύ χαμηλό έως ανύπαρκτο κίνδυνο νόσησης των εφήβων, δεδομένου ότι έχουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, που τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν ένα φάσμα ιογενών λοιμώξεων, όπως και του Sars Cov 2. Για αυτό 16 μήνες τώρα, οι έφηβοι και τα παιδιά είναι αδιαμφισβήτητο ότι μέσω διαφόρων μεταλλάξεων του ιού μέχρι και σήμερα, ούτε κινδυνεύουν, ούτε κατακλύζουν τα νοσοκομεία μαζικά, με ανύπαρκτη θνησιμότητα. 

Μετά τον Καναδά, τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ ανακοινώθηκε στις 05/07/2021, ότι την εβδομάδα που διανύουμε ανοίγει ο εμβολιασμός και στους εφήβους, παρόλο που η ίδια η πρόεδρος της επιτροπής εμβολιασμών παραδέχεται με θράσος και ντροπή ότι τα περιστατικά περικαρδίτιδας και μυοκαρδίτιδας είναι το κυρίαρχο θέμα ελέγχου για την εξέταση της ασφάλειας των mrna εμβολίων. 

Για να το πούμε διαφορετικά, μέσω των δικών τους αντιφάσεων και διγλωσσίας: Οι έφηβοι και τα παιδιά θα εμβολιαστούν για τον απειροελάχιστο κίνδυνο νόσησης, ενώ δεν κινδυνεύουν ουσιαστικά από τον ιό. Ως υγιείς άνθρωποι, 15, 16, 17 χρονών, ενδέχεται μετά την επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο να βγουν άρρωστοι και να εμφανίσουν μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, η οποία είναι ακόμα υπό διερεύνηση και στενή παρακολούθηση, όπως και όλες οι άλλες παρενέργειες που προκύπτουν κάθε μέρα (προβλήματα γονιμότητας, μελλοντικά αυτοάνοσα κλπ). 

Συνιστά βιασμό της κοινής λογικής το σαθρό αφήγημα περί κινδύνων για τους εφήβους και τα παιδιά, και είναι τουλάχιστον υποκριτικό, όταν οι ιθύνοντες πειραματιζόταν και τα στρίμωχναν σε σχολικές αίθουσες- κλουβιά των 27 μαθητών με γελοία και σαθρά επιχειρήματα από τα στόματα των κυβερνητικών λοιμωξιολόγων. 

Επειδή η κυβέρνηση με τη βοήθεια των τηλεϊατρών θέλει να παίξει το αφήγημα των δήθεν covid free σχολικών αιθουσών από Σεπτέμβριο, δεν αποκρύπτει τη θέληση της να θέλει να εμβολιάσει εφήβους οριζόντια και αυθαίρετα με πειραματικά εμβόλια, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την ασφάλεια αυτών των εμβολιασμών. Η περικαρδίτιδα και μυοκαρδίτιδα όμως δεν είναι ένα συνάχι που περνάει και κανείς γονιός δε θα έπρεπε να παίξει στα ζάρια την υγεία του παιδιού του εκθέτοντάς την σε επικίνδυνες περιπέτειες για να το «προφυλάξει» από έναν ιό με ήπια συμπτώματα, όταν μπορεί να το κάνει αποδεδειγμένα με ήπια θεραπευτική συνδρομή. 

Επειδή αυτές οι ανακοινώσεις είναι χυδαιότητα και ντροπή, καθιστώντας τα υγιή παιδιά εν δυνάμει νοσούντες/χρόνιους πελάτες των φαρμακευτικών με απρόβλεπτες συνέπειες σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο, ειδικά με την τεχνολογία mrna, ας σταματήσει αυτή η θεσμική βία της ιατρικής και η ανεξέλεγκτη, αυθαίρετη παρεμβατικότητά της στο σώμα ανήλικων, γιατί εκτός από τα κύματα των μεταλλάξεων, υπάρχουν πιο επικίνδυνα κύματα: αυτά της οργής και της αντίστασης όλων μας απέναντι στις φαρμοκοβιομηχανομαφίες και τους ιατρούς πλασιέ τους, με αποδεδειγμένες τις δηλώσεις τους για τη σύγκρουση των συμφερόντων τους.

Έψιλον Αφύπνισις

loading...