Μέσα στα μέτρα, την καταπίεση, την προπαγάνδα υπάρχει Αυτός! Το ΒΙΝΤΕΟ που έκανε θραύση

 Η ελπίδα υπάρχει, αρκεί να την ζητήσεις…

Ο Jon Voight είναι ένας απ’ τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλυγουντ.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε πολλά και ενδιαφέροντα, τα οποία αξίζει να διαβάσει κανείς!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

Κάποια στιγμή είχα πολλούς μπελάδες. Είχα το διαζύγιο, είχα κάποια προβλήματα και βρισκόμουν σ’ αυτό το μικρό σπίτι που είχα και πραγματικά υπέφερα για πολλούς λόγους.

Η καριέρα μου ήταν λίγο ρευστή εκείνον τον καιρό και πολλά πράγματα συνέβαιναν όσον αφορά τη σχέση μου με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου και άλλα.

Και ήμουν στο πάτωμα. Βρέθηκα στο πάτωμα λέγοντας ότι είναι τόσο δύσκολο. Είναι τόσο δύσκολο. Το είπα δυνατά και άκουσα στο αυτί μου: “Υποτίθεται πως είναι δύσκολο”

Το φαντάζεσαι; Μπορείς να το φανταστείς; Λες και μια ξεχωριστή φωνή σού το έλεγε αυτό. Ναι. “Υποτίθεται πως είναι δύσκολο”. Μια φωνή σοφίας, καλοσύνης καθαρότητας…. Εννοώ

Και σηκώθηκα. Και μπορώ να σου πω, Tucker, πως εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι αυτό σήμαινε πως δεν είμαι μόνος….

Ναι. Γνωρίζει τα πάντα ο Θεός (σ.σ. Ο Τριαδικός Θεός: Πατήρ Υιός και Άγιο Πνεύμα)!!!! Γνωρίζει τα πάντα. Με γνωρίζει!!!! Αυτό σήμαινε για μένα.

Κάποιος με υποστηρίζει!!!! Σαν ”μην τα παρατάς!!!!”. Σαν ”υπάρχει κάποιος σκοπός εδώ”. ”Έχεις δρόμο μπροστά σου, παιδί μου”. Αισθάνθηκα υπέροχα!!! Ανακουφίστηκα!!!!!!

Κι έτσι το επόμενο πρωί…Ενώ δεν ήμουν ένα άτομο που προσευχόταν πιστεύοντας πως κάποιος ακούει μέχρι που ήρθε αυτή η στιγμή. Τώρα ξέρω ότι είμαστε προστατευμένοι, φίλε μου. Ό,τι σκεφτόμαστε, ό,τι λέμε. Τα πάντα!!! Σε ξέρει. Όπως λένε ότι ο Θεός ξέρει κάθε πουλί που πέφτει. Ναι. Είμαστε δύο παιδιά. Μας γνωρίζει όλους.

Μας παρακολουθεί, μας βοηθάει και μας αγαπάει!!!!! Και αναμένει από μας να σηκωθούμε και να παλέψουμε, να κάνουμε κάτι, να κάνουμε το σωστό, ό,τι κι αν είναι αυτό.

loading...