Τύφλα να έχει ο Χίτλερ! Θύμα τους οι νέοι! ΒΙΝΤΕΟ προπαγάνδας δείχνει τον δρόμο και στην κυβέρνηση

 Ήδη έχει γίνει η αρχή στην Ελλάδα…

Κάποτε ο Αδόλφος Χίτλερ χρησιμοποιούσε νεαρά κορίτσια, προκειμένου να περάσει τα μηνύματα που ήθελε.

Η «κληρονομία του δείχνει να αντέχει στις δεκαετίες, καθώς την χρησιμοποιούν πολιτικοί του παρόντος ειδικά εκείνοι της δημοκρατικής Δύσης.

Για να είναι απόλυτα σίγουρος πως θα υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σχέση με την προώθηση εμβολίων στους νέους, ο διεθνιστής Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden  αποφάσισε ή του είπαν να “χρησιμοποιήσει” υπέρ του μηνύματος εμβολιασμού την απόλυτη star της Gen Z, Olivia Rodrigo.

Η γενιά Ζ έχει εισχωρήσει σε όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και αναμένεται να δούμε αντίστοιχες κινήσεις και την Ελλάδα.

Η εν λόγω star επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο χθες, συνομίλησε με τον Biden και φυσικά, έδωσε το δικό της μήνυμα για το πόσο… επιτακτική είναι η ανάγκη για εμβολιασμό, παρά τους όποιους κινδύνους παρενεργειών στην νέα γενιά (περιστατικά μυοκραδίτιδας, πιθανές μακροπρόθεσμες συνέπειες.

«Νιώθω τεράστια τιμή και ταπεινότητα που βρίσκομαι εδώ σήμερα για να βοηθήσω στο να διαδοθεί το μήνυμα σχετικά με την σημασία του εμβολιασμού των νέων.

Είμαι εντυπωσιασμένη από τη δουλειά που έχουν κάνει ο Πρόεδρος Biden και ο Dr.Fauci και είμαι χαρούμενη που μπορώ να προσφέρω την υποστήριξή μου σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Είναι σημαντικό να κάνουμε συζητήσεις με φίλους και μέλη της οικογένειάς μας, να ενθαρρύνουμε όλες τις κοινότητες να εμβολιαστούν και πρακτικά να βρεθούμε σε ένα κέντρο εμβολιασμού, κάτι που πολύ εύκολα μπορείτε να κάνετε, δεδομένου του αριθμού των ιστοτόπων που έχουμε και του πόσο εύκολο είναι να τα βρείτε στο Vaccines.gov.

Σε ευχαριστώ, Jen (Psaki), που με είχατε εδώ σήμερα. Και σας ευχαριστώ που βοηθήσατε στο να διαδοθεί αυτό το σημαντικό μήνυμα. Το εκτιμώ πολύ. Σας ευχαριστώ», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ ο αποχαιρετισμός από την κυβερνητική εκπρόσωπο του Μπαίντεν «παγερός» και άχρωμος, όπως ακριβώς η προπαγάνδα των διεθνιστών.

Στην Ελλάδα σιγά-σιγά οδηγούνται σε αυτή την κατεύθυνση τα πράγματα, όπως βλέπουμε από το Υπουργείο Υγείας:

loading...