Το ΑΚΚΕΛ κάνει, ότι δεν κάνουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης…

Μπροστά στον παραλογισμό του Πρωθυπουργού η ελληνική κοινωνία αντιδρά και πολύ έντονα μάλιστα.

Το Αγροτικό, Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος μετά το εξώδικο που έστειλε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον γνωστό περιπετειώδη τρόπο επίδοσης του νομικού εγγράφου, απέστειλε στην Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν (Ursula von der Leyen) την παρακάτω επιστολή (με την υπογραφή του Προέδρου του ΑΚΚΕΚ Βάκη Τσιομπανίδη) – υπό την μορφή του κατεπείγοντος – με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2021 και σχετικό θέμα: Η επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα:

«Εξοχώτατη κα Πρόεδρε της Επιτροπής,

Το ελληνικό κόμμα ΑΚΚΕΛ θα επιθυμούσε αρχικά να σάς συγχαρεί για τα αντανακλαστικά που επέδειξε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και για την γρήγορη αντίδραση απέναντι στην εξαιρετικά αντιδημοκρατική και αντιευρωπαϊκή ενέργεια της κυβέρνησης στην Μάλτα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε δεν ήταν εμβολιασμένος. Σήμερα βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε μία πολύ χειρότερη ενέργεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρωθυπουργού στην Ελλάδα, ο οποίος παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και νομικές διατάξεις όπως επίσης και την προ ολίγων μηνών απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που απαγόρευε ρητά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και κατακτήσεις στον Ευρωπαϊκό χώρο χρησιμοποιούνται στα χέρια του πρωθυπουργού και των στελεχών της κυβέρνησής του ως προνόμια και παροχές, τα οποία αυτοί δίνουν στους πολίτες υπό την προϋπόθεση ότι οι πολίτες θα πειθαρχήσουν και θα συμμορφωθούν στην επιβολή υποχρεωτικών ιατρικών παρεμβάσεων, χωρίς όμως οι πολίτες να έχουν ενημερωθεί σωστά και ολοκληρωμένα και χωρίς φυσικά να έχουν διαθέσιμες όλες τις εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με τα διαθέσιμα εμβόλια.

Από μόνες τους οι έννοιες της πειθαρχίας και της συμμόρφωσης όταν εκτοξεύονται από κυβερνώντες κατά πολιτών, αποτελούν αποδείξεις ότι το δημοκρατικό πολίτευμα έχει εν μέρει καταργηθεί ή οι εν λόγω κυβερνώντες σκοπεύουν να το καταργήσουν. Αυτές οι έννοιες της πειθαρχίας και συμμόρφωσης εφαρμόζονται μόνο σε ομάδες ιεραρχικής εξουσίας όπως ο Στρατός, η Αστυνομία κλπ. και πάντα από τον αρχηγό προς τους υφιστάμενους. Συνεπώς ο τρόπος λειτουργίας και συμπεριφοράς της κυβέρνησης προς τους πολίτες ανατρέπει την λαϊκή εξουσία και λειτουργεί ως ολιγαρχικό σύστημα εξουσίας στην καλύτερη περίπτωση, αν όχι δικτατορικό.

Οι πολίτες έχουν υγιή και απόλυτα δικαιολογημένη επιφύλαξη απέναντι στους κυβερνώντες λόγου εξαιρετικά “ανέντιμου πρότερου βίου” σε σχέση με τη διαφθορά στην οποία είναι βουτηγμένη η κυβέρνηση και απλώς δεν τους εμπιστεύονται. Η ακαδημαϊκή, ιατρική, πολιτική διαφθορά μαζί με την διαφθορά στα Media, που κυριαρχούν στην Ελλάδα για δεκαετίες, έχουν συντονιστεί και ολοκληρωθεί με τρόπο ώστε να καταργούν το Σύνταγμα και τις διεθνείς προστασίες ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η αντίσταση των πολιτών είναι αντίσταση κατά της διαφθοράς που τώρα εκφράζεται με την απόπειρα υποχρεωτικής επιβολής εμβολιασμού και διακρίσεων κατά πολιτών.

Δεν θα αναφερθούμε στην παρούσα επιστολή σε αυτό το τεράστιο θέμα αλλά όπως και στην περίπτωση της Μάλτας, ζητούμε την άμεση κινητοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ώστε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να συμμορφωθεί και να πειθαρχήσει στην λαϊκή εξουσία των Ελλήνων πολιτών και στα θεμελιώδη της λαϊκής εξουσίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα οποία παραβιάζει με τη συγκεκριμένη πολιτική της.

Το ΑΚΚΕΛ έχει στείλει εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη αναφέροντας αναλυτικά όλες τις παραβιάσεις που κάνει με την πολιτική του. Σημειώνουμε ότι αρχικά υπήρξε απροθυμία και δήλωση αδυναμίας να παραληφθεί το συγκεκριμένο έγγραφο αλλά μετά από επιμονή του δικαστικού επιμελητή, τελικά το γραφείο του πρωθυπουργού Μητσοτάκη παρέλαβε το έγγραφο. Συνεπώς ο πρωθυπουργός γνωρίζει για την παρανομία που κάνει με την πολιτική του αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει στο ΑΚΚΕΛ.

Σας ενημερώνουμε επίσης για μία άλλη πτυχή υλοποίησης αυτής της παρανομίας με την επιβολή εμβολιασμών στους Έλληνες, μία πτυχή που αφορά τη διανομή λογισμικού “COVID Free Gr” για περιβάλλον Android και IOS, το οποίο θα λειτουργεί ως malware εργαλείο παραβίασης του Ιατρικού απορρήτου για πολίτες που θέλουν να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους εστιατορίων, καφέ κλπ. Ουσιαστικά μιλάμε για ακριβώς ανάλογη σήμανση των πολιτών όπως στη ναζιστική Γερμανία γινόταν σήμανση των Εβραίων κλπ.

Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει outsourcing της παρανομίας επιβολής εμβολιασμών, διοχετεύοντας την εκτέλεση της παρανομίας και την ευθύνη στους καταστηματάρχες. Ουσιαστικά όμως η ίδια η κυβέρνηση πραγματοποιεί την παρανομία χρησιμοποιώντας ως εκτελεστικά όργανα τους καταστηματάρχες, χωρίς τη θέλησή τους. Το ΑΚΚΕΛ υποβάλλει καταγγελία στην Google για αυτή την εφαρμογή η οποία είναι παράνομη και για την οποία δεν υπάρχει νομική αξιολόγηση και επιβεβαίωση της νομιμότητάς της. Από εσάς ζητούμε επιπλέον να κινηθείτε από την πλευρά σας και εσείς κατά της Google για να οδηγηθεί να σταματήσει την εφαρμογή και να ενημερώσει όλους όσους την εγκατέστησαν για την παρανομία στην οποία κινδυνεύουν να εμπλακούν.»!!

Επιστολή Αβραμίδη στον Πρωθυπουργό…

Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας απευθύνει ο τέως βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του κόμματος ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ, Γαβριήλ Αβραμίδης, με την οποία τον θέτει προ των ευθυνών του για την διαχείριση της πανδημίας. Στην επιστολή του, προειδοποιεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτικές και ποινικές ευθύνες και τον καλεί να φέρει στην χώρα τα μονοκλωνικά αντισώματα από τις ΗΠΑ:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Αδυνατώ πράγματι να αντιληφθώ την εμμονή σας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού της Ελλάδος. Είναι κατά βάση αντισυνταγματικό και σύμφωνα με την Ιπποκράτεια λογική, μεγάλο λάθος. Θα σας προτρέψω, όχι με έπαρση, αλλά με παρρησία, να το πάρετε αλλιώς το θέμα. Θα μπορούσαν τα επιτελεία σας να είχαν προτείνει την εισαγωγή μιας επαρκούς ποσότητας των μονοκλωνικών αντισωμάτων από τις ΗΠΑ και να είχε λήξει ο βαθμός επικινδυνότητας στις ΜΕΘ. Χάθηκαν έως τώρα 15.000 άνθρωποι στα νοσοκομεία της χώρας μας και την κύρια ευθύνη την έχετε εσείς και η κυβέρνηση σας. Δεν είναι μόνο πολιτική η ευθύνη σας αλλά και ποινική! Κάνετε διακρίσεις σε ασθενείς και χορηγείτε κατά το δοκούν τα μονοκλωνικά αντισώματα, (πχ στον αρχιεπίσκοπο). Θα είχαμε πολύ λιγότερα θύματα, εάν είχατε μεριμνήσει να εισάγετε τα μονοκλωνικά αντισώματα από τις ΗΠΑ. Δεν θέλω να φανώ πολεμικός στην παρούσα κατάσταση, αλλά οφείλω να σας υπενθυμίσω πως έχετε κυριολεκτικά διαλύσει και αποδυναμώσει το ΕΣΥ. Θα μπορούσατε να το στελεχώσετε με ειδικούς γιατρούς και να προλάβετε τα χειρότερα. Βεβαίως ουδόλως το πράξατε, ούτε καν δείξατε ενδιαφέρον προς την κατεύθυνση αυτή. Είστε υπεύθυνος για σωρεία λαθών αναφορικά με τα self tests τα οποία δεν έχουν αξιοπιστία.

Χρηματοδοτήσατε τα ΜΜΕ για λόγους καθαρής προπαγάνδας με πενήντα εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα μπορούσατε με αυτά τα χρήματα να φτιάξετε νέες ΜΕΘ και να διοριστούν ειδικοί γιατροί. Προτιμάτε την προπαγάνδα κύριε Πρωθυπουργέ, από την υγεία των Ελλήνων. Η ομάδα του αιματολογικού από το νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης παρασκεύασε φάρμακο από τα Τ- λεμφοκύτταρα, το οποίο στις μελέτες απέδειξε, πως είναι πολύ αξιόλογο φάρμακο κατά του covid. Δεν τους δίνετε άδεια να το βάλουν σε παραγωγή και να χορηγείται άμεσα στις ΜΕΘ. Αυτό υπονοεί πολλά πράγματα και μας βάζει σε αρνητικές σκέψεις. Επειδή λοιπόν κύριε Μητσοτάκη, απέναντι σας υπάρχουν αρκετοί νοήμονες άνθρωποι, να είστε βέβαιος, πως θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον πολιτικό, αλλά και νομικό, στην κατεύθυνση της σωτηρίας της πατρίδας μας.»!!

ΑΚΚΕΛ: Διαγράψτε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για την αναισθησία του…

Επίσης το ΑΚΚΕΛ με Δελτίο Τύπου στις 17/7/2021 εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την εξτρεμιστική, ναζιστική και απάνθρωπη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και ζητά την άμεση διαγραφή του.

Περισσότεροι από 150 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Γερμανία από τις καιρικές συνθήκες, απλοί πολίτες, μεταξύ αυτών μπορεί και Έλληνες και ο βουλευτής της ΝΔ εκφράζει χαρά και ικανοποίηση και λέει ότι ήταν “τιμωρία από τον Θεό”.

Επιτέλους πότε η ΝΔ θα απογαλακτιστεί από τα Σταγονίδια των φασιστών, των δωσίλογων και του φασισμού; Αλλά με αντιπρόεδρο Άδωνι και υπουργό εσωτερικών το δεξί χέρι του Γεωργίου Παπαδόπουλου, Βορίδη, τί να περιμένουμε;

Αλλά και ο πρόεδρος της ΝΔ είναι γιος του αποστάτη με τις γνωστές σχέσεις με τους Ναζί. Πανηγύρισαν όμως την φυλάκιση της Χρυσής Αυγής που ήταν πολύ ηπιότεροι φασίστες από πολλά στελέχη της ΝΔ.»!

Αλήθεια θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν υπήρξε σχετική αντίδραση από κοινοβουλευτικό κόμμα της Βουλής!

Αν θα τον καλέσουν στο πειθαρχικό της ΝΔ τα αρμόδια όργανά της, τον μνημονιακό δημοσιογράφο του ομίλου Αλαφούζου, προκειμένου να απολογηθεί!!

loading...