Έρχεται το ΤΕΛΟΣ της Πανδημίας στην Ελλάδα. Λίγες ημέρες έμειναν πριν το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

 Ήδη , τα Πάντα  ΑΛΛΑΖΟΥΝ  γύρω σας ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ , ΔΕΙΤΕ ΤΟ , διαπιστώστε το , συμβαίνει ήδη  ΑΥΤΟ που το προμηνύει .Στο δρόμο , στο κατάστημα , στο Λεωφορείο ΠΑΝΤΟΥ σαν,  να μην υπάρχει Κορωνοϊός , σαν , όλα να ήταν ένα ΨΕΜΑ !

Κρατήστε την ανάσα σας , μπείτε στην ηρεμία σας και ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ , δείτε ΕΞΩ απ όλα όσα σας ΛΕΝΕ  πως συμβαίνουν , ΕΞΩ από την δική τους ΛΟΓΙΚΗ που σας κάνει  να νιώθετε ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ , που σας πείθει ΠΩΣ  κάτι σας απειλεί , πως ΚΑΤΙ αόρατο θα σας κτυπήσει.

Δείτε την αγωνία τους να σας εμποδίσουν να το ΔΕΙΤΕ , την αγωνία τους να κρατήσουν την ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ φυλακισμένη , την ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ θολωμένη και την ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ σφιγμένη . Δείτε και αναρωτηθείτε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ;

Η φαντασία όμως , ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ η λογική ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ για να δείτε ΑΥΤΟ που θα συμβεί . Είναι πάνω από την κοινή αντίληψη και απαιτεί υψηλότερη νοημοσύνη. Γι αυτό ΔΕΙΤΕ μόνο με τα μάτια της ψυχής σας , με τη ματιά που κρύβει τη δική σας δύναμη , με τα μάτια που έχετε κλείσει . ΜΟΝΟ αυτά μπορούν ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ !!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ τους γύρω σας να είναι ΕΤΟΙΜΟΙ !

Τα μεσάνυκτα της 31ης ΙΟΥΛΙΟΥ πλησιάζουν . Η 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα είναι μα άλλη ημέρα στη ζωή σας .

Μια ημέρα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μια ημέρα ΝΙΚΗΣ απέναντι στις δυνάμεις που σας κρατούσαν ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ που σας θέλουν υπό έλεγχο .

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ , η ζωή που έμεινε στον καθένα μας σε τούτον τον Κόσμο είναι περιορισμένη . Κάθε ημέρα που σβήνει με τη Δύση του Ήλιου ΔΕΝ γυρίζει πίσω , κάθε ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ είναι πολύτιμη ΚΑΘΕ ΜΑΣ στιγμή είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,κάθε χτύπος της καρδιά σας μετράει αντίστροφα . Δεν θα πάρει κανείς το ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ , δεν θα φυλακίσουμε άλλο τα ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ .

Να είστε ΕΤΟΙΜΟΙ . Διαδώστε το σ όσους αγαπάτε , σ όσους νοιάζεστε . ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ για να κάνετε ΜΑΖΙ αυτό το ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ στην Αληθινή πραγματικότητα .

ΥΓ: Είναι ύψιστη τιμή για μένα να είμαι μέλος μιας ομάδας ξεχωριστών Ελλήνων που όμοιά της δεν θα βρείτε πουθενά.

Αθήνα 27/7/2021

Μαιριλένα Παπαχαραλάμπους , Ειδικός Σύμβουλος , μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

loading...