ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!





 Της Λέττας Καλαμαρά*

Απίστευτος κοινωνικός ρατσισμός και κατάχρηση της εξουσίας από τον Πρωθυπουργό των Εμβολιασμένων που καταπατά το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία ωμά. Χαρακτηρίζει συνεπείς μόνο τους εμβολιασμένους Έλληνες, πελάτες της Biontech του Τούρκου ιδρυτή και CEO και λοιπών εταιρειών και συνεχίζει το σχέδιο διχασμού και ενοχοποίησης εκατομμυρίων Ελλήνων. Είναι προφανές ότι προετοιμάζει το έδαφος από το Σεπτέμβριο για την κοινωνική στοχοποίηση, τη δίωξη, την περιθωριοποίηση και την τελική εξόντωση όσων δεν εμβολιάζονται. Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει το σχέδιο των Ούννων και καλλιεργεί το μίσος μεταξύ των Ελλήνων, βυθίζοντας τη χώρα σε βαθιά διχόνοια με το πρόσχημα ιατρικών πράξεων.     

Οι δηλώσεις του ΕΚΠΤΩΤΟΥ Πρωθυπουργού Μητσοτάκη στην καρδιά των Ελλήνων προκαλούν και θα λάβει στις επερχόμενες εκλογές την απάντηση του λαού και των μη συνεπών πολιτών κατά την κρίση του, απάντηση που θα είναι εκκωφαντική.

Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του Συντάγματος, που κερδήθηκε με αγώνες που έγιναν εξαιτίας ανάλογων των σημερινών διώξεων. Οι ίσοι κατά το Σύνταγμα Έλληνες φορολογούνται ανάλογα και δεν διακρίνονται με βάση το ιατρικό απόρρητο σε συνεπείς πολίτες και μη συνεπείς όπως επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φθάνει πια η ασυνέπεια του επίορκου Μητσοτάκη. Κύριε Μητσοτάκη αν ενδιαφέρεστε για συνεπείς πολίτες, σήμερα 24 Ιουλίου 2021 ημέρα γιορτής της επίσημα ελαττωματικής δημοκρατίας στη διεφθαρμένη μας χώρα που στηρίζεται στο μπαξίσι και το ρουσφέτι, οφείλεται να ψάξεται στα σκάνδαλα της SIEMENS και της NOVARTIS τους αληθινούς πολιτικούς εγκληματίες και μετά να τολμάτε να ενοχοποιείται κοινωνικά πολίτες.

Είναι ντροπή οι δηλώσεις Μητσοτάκη και το σχέδιο ενοχοποίησης των ανεμβολίαστων πολιτών για την εξυπηρέτηση του στόχου του αλλαγής του Πολιτεύματος χωρίς σεβασμό στο Σύνταγμα και την Ε.Ε.   

Δεν θα περάσει γιατί είναι ένα ανθελληνικό σχέδιο για το διαμελισμό της Ελλάδας, αρχικά κοινωνικά και μετά στο έδαφος.

Όλοι οι Έλληνες εμβολιασμένοι και μη είναι Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα, που υπερασπίζονται την πατρίδα τους και αξίζουν το σεβασμό όσων μισθοδοτούνται από αυτούς παχυλά, πέρα από τα πολλά τυχερά όπως απέδειξε η βρώμικη πολιτική ιστορία της Μεταπολίτευσης.

Ο κ.Μητσοτάκης σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος οφείλει να δικαστεί μετά την παράδοση της εξουσίας του για τα έργα και δηλώσεις του εναντίον της Ελλάδας και της κοινωνικής συνοχής της.

loading...