“Καθόλου δεν άλλαξες ρε @^$&τη!”

Είναι ενδεχομένως οι παρενέργειες του εμβολίου ή η ζέστη που σε χτύπησε στο κεφάλι, για να λες τέτοιες βλακείες. Αλέξη πρέπει επί τέλους να καταλάβεις ότι, ο Μητσοτάκης σ έχει τέλειωσει οριστικά.

Έχουμε κουραστεί από τον ηλίθιο Παπανδρέου Νο 2 αυτόν τον ημιπιτσιρίκο που νομίζει ότι παίζει με τα Playmobil του και ακόμη περισσότερο από τους ηλίθιους πολίτες που δε βάζουν μυαλό και μετά από τόσες απογοητεύσεις ψηφίζουν και σήμερα με βάση το τι παπαριά θα τους υποσχεθεί ο κάθε ηλίθιος καταστρέφοντας και τη ζωή των υπολοίπων.

Δεσμεύομαι ότι άμα με βγάλετε θα καταργησω την τυρόπιτα που είναι στρογγυλή για να ξέρουμε από που θα ξεκινάμε να δαγκώνουμε.. Επίσης δεσμεύομαι ότι όσοι δε έχουν περάσει από τοτε που καταργήθηκαν οι δέσμες και άλλαξε ο τρόπος εισαγωγής στις σχολες θα έχουν δικαίωμα να καταθέσουν μηχανογραφικό και θα περνάνε σε δυο σχολές μια της αρεσκείας τους και μια δώρο από μένα

Καλά ο άνθρωπος λάλησε από την έλλειψη εξουσίας ο αριστερούς γιαλαντζι και σοφιζεται τα πάντα και υπόσχεται χωρίς αντίκρισμα και όλα αυτά για την καρέκλα. ΦΕΥ και πάλι ΦΕΘ.

Καμια σωτηρια, μονο Νταισελμπλουμ

loading...