ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ.ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ!!!

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

Στο Bolzano στην Ιταλία μια νοσηλεύτρια χειρίστηκε με έναν πρωτότυπο τρόπο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Στην Ιταλία είναι ήδη υποχρεωτικός για τους υγειονομικούς αλλά έχει κατατεθεί προσφυγή σε δικαστήριο από 300.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου μετά την τελευταία ακροαματική διαδικασία χθες.

Η νοσοκόμα που αναγκάστηκε να πάει στο εμβολιαστικό κέντρο πήγε μαζί με τον δικηγόρο της.

Ακολούθησε μια συζήτηση μεταξύ του δικηγόρου και των γιατρών, η οποία καταγράφηκε από τους αστυνομικούς του Bolzano: «Ο δικηγόρος ζήτησε από τον γιατρό γραπτή δήλωση ότι το εμβόλιο θα αποτρέψει τη μόλυνση.

Ο γιατρός αρνήθηκε να τη δώσει. ( σσ Καμιά εγγύηση καθόλου εχέγγυα θέλουν εν λευκώ συναίνεση , λευκές επιταγές σε θέμα μείζονος σημασίας για την υγεία…ελλειμματική ενημέρωση που είναι προαπαιτούμενο)

Οι γιατροί πιθανώς δεν ξέρουν τίποτα γι ‘αυτό το εμβόλιο! 

Ο άνθρωπος που μεταφέρει τη μαρτυρία αναφέρει ”ζητήστε γραπτώς τη σύνθεση του εμβολίου, τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα, γραπτή δέσμευση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει θάνατο ή αναπηρία ανήκεστο βλάβη υγείας, αλλά και τα πιθανά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αλλά και το αν είναι αποτελεσματικά έναντι των παραλλαγών …

Αυτό είναι ήδη μια μεγάλη νίκη για αυτήν την Ιταλίδα νοσοκόμα. “

Όπως είπε το Radio Radio, μια νοσοκόμα είχε λάβει “την πρόσκληση για το κέντρο εμβολιασμού για εμβόλιο Pfizer. Η ανακοίνωση περιείχε την εσφαλμένη αναφορά στο γεγονός ότι το εμβόλιο είναι κατά του Sars CoV2. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

loading...