ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ




 Της Λέττας Καλαμαρά*

Η διχαστική και αντισυνταγματική διακυβέρνηση Μητσοτάκη που καταπατά ωμά το θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας μας διαλαλώντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ανθρώπων και δίωξη όποιου ασκεί το συνταγματικό δικαίωμά του, οδηγεί τη χώρα σε εκλογές.

Όπως ακριβώς τα αχρείαστα και βάρβαρα lockdown Μητσοτάκη οδήγησαν τη χώρα σε τεράστια ελλείμματα δισεκατομμυρίων ευρώ και απαξίωση της ανθρώπινης ζωής έτσι και ο διαχωρισμός των πολιτών θα οδηγήσει στην πτώση του Μητσοτάκη.

Η Ελλάδα απαιτεί μία Κυβέρνηση Πατριωτών που θα εκπροσωπεί από αύριο όλους τους Έλληνες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, θα καταγγείλει το επαίσχυντο χρέος που την φέρνει τρίτη παγκοσμίως και δημιουργήθηκε από τους αποικιοκράτες μέσω της Ε.Ε. καθώς και την επαίσχυντη συμφωνία της Μακεδονίας από τον Μητσοτάκη και τον προκάτοχό του. 

Μία Κυβέρνηση Πατριωτών που θα αξιοποιήσει τον πλούτο της Ελλάδας εις όφελος των Ελλήνων πρωτίστως και εμπράκτως και θα αντιπροσωπεύσει στην Ευρώπη τη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατίας δίνοντας το φως της σε όλη την ήπειρο. Επίσης ένα ανάχωμα στη λαίλαπα της Ανατολής που ισοπεδώνει την ανθρώπινη αξία και διδάσκει τον αυταρχισμό ως σύστημα διακυβέρνησης από την εποχή του Ξέρξη μέχρι τις μέρες μας.

Η διαδικασία είναι απλή και θα πυροδοτηθεί με τη ναζιστική ανακοίνωση επιβολής εμβολιασμού σε ανθρώπους χωρίς τη θέλησή τους και το διωγμό τους από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη την 13 Ιουλίου 2021. Ντροπή σε όλους τους ηγέτες της Ε.Ε. που ως φερέφωνα του Δ’Ράιχ προσπαθούν να στηρίξουν αυτή την απάνθρωπη απόφαση ματαίως. Μεγαλύτερη ντροπή στη Γαλλία του διαφωτισμού που διδάσκει πια το σκοταδισμό.

Εκατομμύρια Ελλήνων που υποστηρίζουν το Σύνταγμα της χώρας, την απαγόρευση της υποχρεωτικότητας που εξήγγειλε η κα Πελώνη σήμερα και έχουν το δικαίωμα επιλογής και σεβασμού αναζητούν και θα επιλέξουν την πολιτική έκφραση τους δημοκρατικά.

Ήρθε η ώρα για μία Κυβέρνηση Πατριωτών απέναντι στους Ούννους, τους Κοτζαμπάσηδες του 21ου αιώνα και τα γιουσουφάκια τους.

loading...