Καμαρώστε τους ηγέτες μιας άλλης χώρας χωρίς όνομα.

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου*

Στις 15 Ιανουαρίου 2020 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας την δικαστικό Αικατερίνη Σακελλαροπούλου! Στην ψηφοφορία που έγινε στη Βουλή στις 22 Ιανουαρίου, έλαβε 261 ψήφους!

Έκτοτε τα πολιτικά ολισθήματα της κ. Σακελλαροπούλου πολλά. Που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια της ανθελληνικότητας και αποδεικνύουν πόσο “άτυχη και άστοχη” ήταν η επιλογή του Πρωθυπουργού στο πρόσωπό της για της Προεδρία της Δημοκρατίας και την οποία στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ!

Αφού έχει στραφεί πολλές φορές κατά των θεμελιωδών στηριγμάτων του Έθνους μας και αν μη τι άλλο έχει πολλές φορές εξοργίσει με τα λεγόμενά της τον ελληνικό λαό! Θα έλεγα επί παραδείγματι πως τον έχει σοκάρει, όπως επί παραδείγματι προ καιρού, όταν σε εκδήλωση της Τράπεζας Eurobank για την υπογεννητικότητα, απηύθυνε τον παρακάτω χαιρετισμό:

«…Είναι τέλος αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξη τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας.»!

Θλιβερή ομολογουμένως διαπίστωση και παρότρυνση από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας! Είναι θλιβερό και εξόχως ανησυχητικό η κυρία Σακελλαροπούλου να προτείνει ως αναγκαία την ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας από την ενσωμάτωση των μεταναστών (παράνομων στο μεγαλύτερο ποσοστό)!

Όμως έτσι προφανώς αποκαλύπτει και τα ζοφερά σχέδια της κυβέρνησης και των διάφορων εξωθεσμικών παραγόντων, δορυφόρων της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης!

Την κ. Σακελλαροπούλου που η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) κάρφωσε με ανακοίνωσή της, παραθέτοντας και αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τελικά βρέθηκε στη θέση αυτή με ψήφους σχεδόν όλων των κομμάτων. Με τις δικαστικές αποφάσεις που είχε λάβει από την εποχή που κρίθηκε συνταγματικό το πρώτο Μνημόνιο μέχρι και τις αποφάσεις της που έκριναν νόμιμο το κόψιμο του δώρου των Χριστουγέννων και Πάσχα από τους δημοσίους υπαλλήλους!

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπερασπιστής του δόγματος της πολυπολιτισμικότητας δικαιώνεται σήμερα για την επιλογή του!

Ωστόσο αν η απόφαση της κ. Σακελλαροπούλου, που επιζητά την ανανέωση του πληθυσμού των Ελλήνων με την αντικατάστασή του από αλλοδαπούς, οι περισσότεροι των οποίων είναι παράνομοι μετανάστες, μπορεί να σόκαρε τους Έλληνες, η προχθεσινή εικόνα όμως προβληματίζει ιδιαίτερα τον ελληνικό λαό!

Και αναφέρομαι στην καθιερωμένη φωτογραφία των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων με την ΠτΔ κατά την γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου δεν υπήρχε η ελληνική Σημαία της ελευθερίας των Ελλήνων!

Μα τόσο μίσος προς αυτήν την Σημαία, Σύμβολο των αγώνων των Ελλήνων; Σύμβολο της ελεύθερης Ελλάδος που έχει βαφτεί με αίμα;

Πώς τόλμησαν και δέχτηκαν αυτό το ανθελληνικό εγχείρημα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πρόεδρος του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης;

Αλλά θα μου πείτε είναι συνέχεια της αισχρής αποκαθήλωσης του Εθνικού μας Συμβόλου κι από το γραφεί της κυρίας Προέδρου όπου δέχεται τους υψηλούς επισκέπτες της!

Χαλεποί καιροί! Ο ανθελληνισμός υποστηρίζεται εκ των έσω! Αυτούς πως να τους αντιμετωπίσεις;

Θα μου πείτε με μαύρο στις εκλογές!

Αμήν και πότε, γιατί ο πάτος του βαρελιού τρύπησε και η πολιτική του σήμερα βάλθηκε να δηλητηριάσει όχι μόνο τις ρίζες του δέντρου της Ελλάδος, αλλά και το χώμα που τις τρέφει!

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...