ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: Ο ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ !!!

Από Σεπτέμβριο αναμένεται χαμός με αυτό θέμα και ανάλογες εντολές που θα δοθούν κι από άλλες εταιρείες. Ήδη τέτοιες πληροφορίες φτάνουν στα αυτιά μας…

Τι μεταδίδει το tvxs.gr

Με την απομάκρυνση από την εργασία τους και τη μη καταβολή μισθού απειλεί ο όμιλος Νικ. Ι. Θεοχαράκης, τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους που δεν τηρούν τα νέα μέτρα της εταιρείας, στο πλαίσιο προστασίας λόγω έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επιστολή, από την Δευτέρα 12 Ιουλίου όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, οφείλουν να προσκομίζουν στη Διεύθυνση Προσωπικού σε εβδομαδιαία βάση διαγνωστικό τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος. Υπενθυμίζεται ότι το κόστος ενός τέτοιου τεστ κυμαίνεται στα 60 περίπου ευρώ γεγονός που αποτελεί σοβαρό έξοδο για τους εργαζόμενους.

Όπως τονίζεται στην επιστολή όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί «οφείλουν να φορούν διαρκώς προστατευτική μάσκα ενώ η κίνησή τους θα επιτρέπεται μόνο σε εκείνους τους χώρους που είναι απολύτως απαραίτητοι στα πλαίσια εκτέλεσης των επαγγελματικών τους καθηκόντων».

Την ίδια στιγμή, ο όμιλος ξεκαθαρίζει ότι «δεν θα γίνει δεκτή η παροχή της εργασίας αυτών των εργαζομένων, και για το λόγο αυτό θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για όσο χρονικό διάστημα δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις».

loading...