«Ο ΜΌΝΟΣ ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΟΞΕΊΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΊΟΥ ΣΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ»

 Το εμβόλιο Pfizer αποτελείται από 99,99% οξείδιο γραφενίου: «Θέλουν να σκοτώσουν ανθρώπους»

Έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο ότι οι Ισπανοί ερευνητές ανακάλυψαν το οξείδιο του γραφενίου στο εμβόλιο κορώνας. Η οικονομολόγος για την υγεία, Jane Ruby διάβασε μια μετάφραση της προκαταρκτικής έκθεσης των ερευνητών και σοκαρίστηκε. «Ανησυχώ πολύ», είπε στο Stew Peters Show. “Όλοι θα πρέπει να ανησυχούν.”

Σύμφωνα με την Ruby, οι Ισπανοί ερευνητές, οι οποίοι έχουν δεσμούς με το Πανεπιστήμιο της Αλμερίας, σύντομα θα κυκλοφορήσουν μια νέα μελέτη που θα αναλύει επιπλέον 100 εμβόλια.

Τί έχουν κάνει? Πήραν έξι δόσεις από ένα φιαλίδιο εμβολίου της κορώνας της Pfizer και έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη. Κάθε δόση βρέθηκε να είναι 99,99103% οξείδιο γραφενίου. Το υλικό συσκευάζεται σε νανοσωματίδια λιπιδίων έτσι ώστε να μπορεί να εισέλθει στο εμβόλιο και σύριγγα.

Καταστρέφει κυριολεκτικά τα πάντα μες το κύτταρο

Η δρ. Ruby αναφέρθηκε σε μια μελέτη του 2016 στο περιοδικό Particle and Fiber Toxicology που εξηγεί τι συμβαίνει όταν το γραφένιο όπως οι Ισπανοί ερευνητές που βρήκαν στο εμβόλιο Pfizer εισέρχεται στα κύτταρα μας.

Προκαλεί οξειδωτικό στρες, φλεγμονή, κυτοκίνες και καταστρέφει κυριολεκτικά τα πάντα στο κύτταρο, συμπεριλαμβανομένων των μιτοχονδρίων. Μπορεί επίσης να προκαλέσει φλεγμονή του ιστού του πνεύμονα, της καρδιάς και του εγκεφάλου. Αυτό μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τα εγκεφαλικά επεισόδια και τις καρδιακές προσβολές, και το δίνουμε σε έγκυες γυναίκες και μωρά, είπε η Ruby.

«Ο μόνος λόγος που υπάρχει το οξείδιο του γραφενίου στο εμβόλιο είναι να σκοτώσει ανθρώπους», τόνισε. Ο οικονομολόγος υγείας υποστηρίζει ότι όλα πρέπει να κλείσουν: “Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.”Ο παρουσιαστής Stew Peters σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τα μέσα δεν το αναφέρουν. Είναι μέρος μιας συνωμοσίας, θέλουν να πεθάνεις, είναι μέρος της συνωμοσίας δολοφονίας. Θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά μας με οξείδιο γραφενίου. “

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/07/blog-post.html

loading...