Γερμανία η βασίλισσα της διαφθοράς

 Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως η Ευρώπη μετατρέπεται σε γερμανική – ενώ πρόσφατα τεκμηριώσαμε πως η Γερμανία είναι η βασίλισσα της διαφθοράς και της απάτης, θυμίζοντας το Diesel Gate, καθώς επίσης πρωταθλήτρια στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με τα δικά της ΜΜΕ (ανάλυση). Αμέσως μετά μας επιβεβαίωσε η Deutsche Welle, με δικό της άρθρο που δημοσιεύθηκε και στα ελληνικά, με τον τίτλο «Η Γερμανία, πρόσφορο έδαφος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος (πηγή) – οπότε αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν να την ανταγωνισθεί η Ελλάδα, κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις και με τους νόμους που της επιβάλει.

Την ίδια στιγμή, η Γερμανία προωθεί το δικό της ΔΝΤ για την είσπραξη των απαιτήσεων της από τα άλλα κράτη – τον ESM δηλαδή που θα δανείζει στο μέλλον τις υπερχρεωμένες χώρες θύματα της, με πολύ πιο αυστηρά μνημόνια από το ΔΝΤ, ενώ παράλληλα θα τις εκβιάζει παίρνοντας ότι έχουν και δεν έχουν, κυρίως την ενέργεια και τα νερά.

Επειδή δε κανένα κράτος δεν θέλει να δανεισθεί από τον ESM, πέρασε νόμο που παρουσιάζεται ως ευρωπαϊκή οδηγία και που ψηφίσθηκε πρόσφατα από τη ΝΔ – έτσι ώστε να στηρίξει ο ESM τις τράπεζες εν πρώτοις με 68 δις €, αλλά στην ουσία με όσα αποφασίζει.

Το τέχνασμα της είναι μέσω των τραπεζών να υποχρεώσει τα κράτη σε μνημόνια του ESM – σημειώνοντας πως ταυτόχρονα ο Σόιμπλε ανακοίνωσε την πρόθεση της Γερμανίας να δημιουργήσει μεγάλο στρατό, δήθεν για την αμυντική προστασία της Ευρώπης. Στην ουσία βέβαια θα χρησιμοποιεί τόσο τον ESM, όσο και το στρατό της ως απειλή, για την είσπραξη των απαιτήσεων της – κατά το παράδειγμα των Η.Π.Α.

Τέλος, η Γερμανία είναι σύμμαχος της Τουρκίας και τη στηρίζει εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας – ενώ μας προορίζει για «αποθήκη» παράνομων μεταναστών, μέσω των οποίων σχεδιάζει επί πλέον να μετατρέψει την κοινωνία μας σε πολυπολιτισμική, οπότε σε εύκολα ελεγχόμενη από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής.

Λογικά λοιπόν, κάτω από αυτές τις συνθήκες, εύλογα αναρωτιόμαστε εάν πρέπει να παραμείνουμε μέλος της ΕΕ – κάτι που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την ένωση των λαών της

Βασίλης Βιλιάρδος

loading...