ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

 Της Λέττας Καλαμαρά*

Nein, βροντοφώναξε η απερχόμενη Καγκελάριος του Δ’Ράiχ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Γερμανών, αφήνοντας το προνόμιο στον πρόθυμο Έλληνα Μουσολίνι-Μητσοτάκη για τους πολίτες της αποικίας χρέους.

Μετά τον Ελληνικό Στρατό και την Εκκλησία του Θεού που δεν ακολούθησαν τον Aυταρχικό Πρωθυπουργό στον παραλογισμό εξαναγκασμού σωματικού και ψυχικού αυτοεμβολιασμού ελεύθερων Ελλήνων πολιτών και η ηγέτης των Γερμανών απέρριψε κάθε σκέψη για βιασμό της βούλησης και μετατροπής ανθρώπων σε πελάτες της Pfizer-Biontech και λοιπών με τα πειραματικά τους εμβόλια.

Για τον Έλληνα ρατσιστή Πρωθυπουργό των Εμβολιασμένων και τα τσιράκια του το Σύνταγμα των Ελλήνων είναι ένα κουρελόχαρτο και όποιος δεν εμβολιάζεται με κίνδυνο παρενεργειών και αποκλειστική ευθύνη του για ό,τι προκύψει είναι ένα κοινωνικό μίασμα που οφείλει να απολυθεί και να εξοντωθεί βιολογικά.

Αυτή είναi η Ελλάδα που οραματίζεται ο Πρωθυπουργός των Αρίστων, μια κοινωνία εξουσιαστών και διωκόμενων πολιτών. Αυτή την Ελλάδα θεωρούν φυσιολογική οι οπαδοί του και ωθούν σε μία κοινωνική αντιπαράθεση χωρίς προηγούμενο στη Μεταπολίτευση.

Η κατάντια του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τέτοια που ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός με το νταούλι, το οικονομικό αίσχος του 2015 και την απεμπόλιση της μίας και μοναδικής Μακεδονίας να παρουσιάζεται ως ενωτικός.

Το παραμύθι του Μακρόν που υποσχέθηκε μόνο συζητήσεις από Σεπτέμβρη δεν πείθει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινδυνεύει να είναι ο μοναδικός πολιτικός της Ευρώπης που θα επιβάλλει στην Ελλάδα αυτό που είχαν να δουν οι Γερμανοί από την εποχή του Χίτλερ και των Ναζιστών. 

Διώξεις πολιτών μέσα από λίστες ντροπής μέχρι βιολογικού αφανισμού τους, των ίδιων και των οικογενειών τους.

Αυτό θεωρούν ορθό η νεαρή Υφυπουργός Εργασίας κ. Μηχαηλίδου για τους Έλληνες πολίτες δημιουργώντας ένα επικίνδυνο πολιτικό και κοινωνικό προηγούμενο που μπορεί να πάρει πλήθος παραλλάξεων τελικά.

Ντροπή για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, 

ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

loading...