ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 




Tης Λέττας Καλαμαρά*

Το μένος διαχωρισμού των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και η καταπάτηση του Συντάγματος και της Νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ανθρώπων παρά τη θέλησή τους και την κοινωνική δίωξη όσων δεν επιλέγουν τον εμβολιασμό τους με τα υπάρχοντα προϊόντα για τον COVID-19 κρύβει ένα γνώριμο στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους σκοπό.

Όχι τυχαία μετά την άναδρη δολοφονία του Κυβερνήτη Καποδίστρια το 1831 και την επέλαση των Βαυαρών με την έλευση του Όθωνα και την Αντιβασιλεία το 1833 η Ελλάδα κατέληξε στη Συνταγματική Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου 1843 απαιτώντας ένα Σύνταγμα για τους Έλληνες. Η σκανδαλώδης διαχείριση των οικονομικών της Ελλάδας από τους Βαυαρούς και η κυριολεκτική ζητιανιά των Ελλήνων αγωνιστών του ΄21 ήταν οι κύριες αιτίες της επανάστασης των Ελλήνων. 

Οι Βαυαροί της Μέρκελ και ο γερμανόδουλος Μητσοτάκης επαναφέρουν την ακύρωση του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας με την υποστήριξη των ντόπιων κοτζαμπάσηδων και των μισθοφόρων τους και διαιρούν τους Έλληνες στους καταπατητές του Συντάγματος, τους Αντισυνταγματικούς που υποστηρίζουν ενθέρμως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των ανεμβολίαστων και τους απέναντι Συνταγματικούς που υπερασπίζονται το δικαίωμα επιλογής αν θα είναι πελάτες της Pfizer-Biontech και λοιπών.

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη από το τέλος του Ναζισμού το 1945 και διαπράττεται υπό την ανοχή της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε., είναι ένα πολιτειακό έγκλημα. Η αιτία είναι η εξυπηρέτηση της γερμανικής εθνικής στρατηγικής των Βαυαρών με την υποθήκη και διάλυση της αποικίας της Ελλάδας.

Τα δρακόντεια μέτρα Μητσοτάκη είναι εγκληματικά και στην πράξη καταστρέφουν την εθνική οικονομία και τη συνοχή των Ελλήνων. Όσοι κραυγάζουν για διώξεις απέναντι στους ανεμβολίαστους δυναμώνουν την εμφύλια διαμάχη και το γνωρίζουν. Κάθε αντισυνταγματικό και αντιευρωπαϊκό μέτρο της Κυβέρνησης που διαλαλείται σε μέσα μαζικής επιρροής που ελέγχονται από αλλοδαπούς θα καταπέσει ως αντισυνταγματικό και ως παρανομία της Νομοθεσίας της Ε.Ε. στα αρμόδια δικαστήρια.

Το επιδιωκόμενο είναι μέχρι τότε να έχει επέλθει ο διχασμός με βαθιές πληγές ανάλογες του Εμφυλίου ’46-’49 και να διαμελισθεί η Ελλάδα σε έδαφος, αέρα και δικαιώματα εξόρυξης θαλάσσιου πλούτου. Η Κύπρος του Αναστασιάδη  που παρέμεινε στη λάθος πλευρά της ιστορίας χέρι-χέρι με τον Μητσοτάκη υπηρετώντας το ίδιο σχέδιο  μέχρι χθες, που αποποιήθηκε την υποχρεωτικότητα, είναι μόνο η αρχή. 

Στη μανία διώξεων εκατομμυρίων Ελλήνων και τον τερματισμό του βίου τους διά κοινωνικής ασφυξίας κρύβονται οι λεπτομέρειες του σκότους Μητσοτάκη. Η κατάλυση του Συντάγματος που έχει ήδη συμβεί με τη σιωπή και τα πάρτι της  ΠτΔ και η συγγραφή ενός νέου που θα στηρίζει το καθεστώς ανισότητας των Ελλήνων.

Η ιδιωτική πράξη εμβολιασμού μετατρέπεται σε πιστοποιητικό στήριξης ενός αντισυνταγματικού καθεστώτος και για αυτό τόσο μένος από τη μία πλευρά και τόση αντίσταση από την άλλη. Υπόλογος στην ιστορία ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία και όσοι τον στηρίζουν ακόμα.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με την ευκαιρία των 200 ετών αποικίας και η Μεταπολίτευση εορτάζει στο Μέγαρο με τις τουαλέτες και τους αρεστούς την ανακήρυξή της σε Αυταρχικό Καθεστώς στην υπερχρεωμένη χώρα στον Πλανήτη. 

Ντροπή για τους Αυλικούς καταπατητές του Συντάγματος των Ελλήνων που κερδήθηκε με αίμα και αγώνες.

loading...