ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 Με μπαράζ πρωτοσέλιδων της Κυριακής διαλαλούνται οι επερχόμενες διώξεις εκατομμυρίων Ελλήνων και το χτίσιμο του νέου Κράτους και κοινωνίας της Ελλάδας, την Ελλάδα 2.0,  μόνο από πελάτες της Biontech του Τούρκου CEO και των λοιπών εταιρειών. Ο σκοπός, ο φόβος, το ένα χαρακτηριστικό του Πολέμου. Ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που ζούμε όλοι και διεξάγεται με βιολογικούς όρους, όπως εμβόλια, m-RNA, διαχωρισμός κρατών και κοινωνιών. 

Είναι προφανές ότι το Βαθύ Κράτος διαφθοράς που στοιχειώνει την ελληνική αποικία επιδιώκει τη διάλυση των Ελλήνων, με πρώτο στάδιο την οικονομική και κοινωνική εξόντωση μερικών εκατομμυρίων πολιτών που δεν ακολουθούν τις προσταγές των δυναστών της χώρας.

Εκείνων που σε ενάμιση χρόνο 2020-21 με δρακόντεια και επιζήμια μέτρα διέλυσαν την κοινωνία και οικονομία δημιουργώντας 20 δισεκατομμύρια ευρώ πρωτογενές έλλειμμα, ενώ οι ίδιοι και η παρέα τους απολάμβαναν τους μισθούς και τις επιδοτήσεις τους.

Η εμμονή εφαρμογής του “διαίρει και βασίλευε” και της κοινωνικής αναταραχής είναι πρωτόγνωρη και αποδεικνύει την αδιαφορία για την υγειονομική πλευρά του COVID-19 και επιδίωξη για την καταπάτηση του Συντάγματος των Ελλήνων και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο για τα επόμενα βήματα καθεστωτικής επιβολής.

Οι αντίθετες στο περί κοινού δικαίου αίσθημα και τη λογική δηλώσεις του τυράννου και καταστροφέα Μητσοτάκη για μη ύπαρξη παρενεργειών από τον εμβολιασμό για τον COVID-19 δείχνουν τη δεινή θέση του, τη θέση ενός καταπατητή του Συντάγματος και της Ε.Ε. που κατέστρεψε την εθνική οικονομία και είναι πάμπλουτος με ένα λαό με φτωχούς πρωταθλητές.

Επιζητεί τις διώξεις των ανεμβολίαστων και τον εμφύλιο σπαραγμό για να αποκρύψει τα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης και της δικής του περιόδου διακυβέρνησης.

Δεν θα τα καταφέρει όσο και αν “ταϊζει” τους ντελάληδες του, όσο και αν υπόσχεται “πιλάφια” του ΕΣΠΑ, όσο και αν διώκει παράνομα Έλληνες.

Η Ελλάδα θα δώσει το φως της στην Ευρώπη και την ανθρωπότητα σύντομα. 

Ισότητα και μέριμνα για όλους τους Έλληνες, εμβολιασμένους και μη. Διώξεις και κατασχέσεις μόνο για τα λαμόγια της Μεταπολίτευσης, για την Νέα Ελλάδα μας, ωρέ Έλληνες.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...