Βγήκε η ΚΥΑ!!! Απαγορεύονται οι ανεμβολίαστοι σε υπαίθρια μπουζούκια και κλαμπ – Δεν θα επιτρέπεται ο χορός!!!Απαρτχάιντ και δεν συμμαζεύεται...


Βγήκε η ΚΥΑ για την εστίαση και προβλέπει τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης (μπουζούκια και κλαμπ) να λειτουργούν ως αμιγείς χώροι. Πρόσβαση θα έχουν μόνον όσοι είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό. Οσον αφορά στη χωρητικότητά τους, θα μπορούν να φιλοξενήσουν πελάτες στο 85% του χώρου τους.

Σημειώνεται πως όλοι οι πελάτες πρέπει να είναι καθήμενοι, άρα χωρίς χορό και κέφι!!


Όσον αφορά στην εστίαση όπου οι εσωτερικοί χώροι θα λειτουργούν αποκλειστικά ως αμιγείς η ΚΥΑ προβλέπει ότι θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Δηλαδή, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης θα ελέγχουν ταυτότητα ή διαβατήριο εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στα γήπεδα απαγορεύονται οι ανεμβολίαστοι!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΥΑ:


Επιπλέον, στην νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα ορίζονται τα πεδία υποχρεωτικότητας και θα δίνεται το δικαίωμα στον εργοδότη να μαθαίνει ποιοι εργαζόμενοι είναι εμβολιασμένοι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αναστολή εργασίας δεν θα υπάρχει πρόβλεψη για απόλυση, αλλά ούτε και διάστημα ισχύος της αναστολής.

Τέλος, θα περιλαμβάνει διάταξη που θα αποσυνδέει τον εμβολιασμό με το πειθαρχικό συμβούλιο στο δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :