Ποια υπερθέρμανση του πλανήτη; Επιστήμονας διαλύει τον Κινεζικό δούρειο ίππο καταστροφής των Εθνικών οικονομιών

 Ο κλιματολόγος Dr. Willie Soon προέτρεψε τους συναδέλφους του ακαδημαϊκούς να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στη δραστηριότητα του ήλιου, η οποία υποδηλώνει αρκετές δεκαετίες παγκόσμιας ψύξης παρά θέρμανσης.

Μιλώντας αυτή την εβδομάδα με τον Alex Newman του New American, ο Soon, ένας Μαλαισιανός αστροφυσικός και αεροδιαστημικός μηχανικός, δήλωσε ότι “αυτό που προβλέπουμε είναι ότι τα επόμενα 20-30 χρόνια θα είναι ψυχρά. Θα είναι κρύα, οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον πράγμα για την IPCC να το αντιμετωπίσει”.

Ο ήλιος βρίσκεται σε μια “εξασθενημένη κατάσταση” και πολύ λιγότερο ενεργός από ό,τι κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1980 και του 1990, σημείωσε ο Soon, η οποία θα πρέπει να διαρκέσει μέχρι “περίπου το 2050”.

“Ολόκληρο το κλιματικό σύστημα τροφοδοτείται κατά 99,1% από την ενέργεια του ήλιου”, δήλωσε.

Ο Soon, ερευνητής στο Τμήμα Ηλιακής και Αστρικής Φυσικής του Κέντρου Αστροφυσικής Harvard-Smithsonian, δήλωσε ότι η παγκόσμια ψύξη αποτελεί πολύ μεγαλύτερη πηγή ανησυχίας από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

“Θα έχουμε πολύ περισσότερα προβλήματα αν ο πλανήτης ψύχεται παρά θερμαίνεται”, επέμεινε ο Soon.

Η ανθρωπότητα μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της υπερθέρμανσης, αλλά το πρόβλημα μιας “μικρής εποχής των παγετώνων” όπως αυτή του 1700, “αυτά τα προβλήματα είναι πολύ πιο δύσκολο να λυθούν”, είπε.

“Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα, ανησυχήστε για μια εποχή των παγετώνων- μην ανησυχείτε ποτέ για την υπερθέρμανση του πλανήτη”, δήλωσε.

Οι προειδοποιήσεις του Soon συμβαδίζουν με μια έκθεση για επενδύσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Κίνα σε ελίτ αμερικανικών πανεπιστημίων για την προώθηση της κινδυνολογίας για το κλίμα ως “ένα από τα κύρια όπλα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής”.

Η έκθεση των Jay Lehr και Tom Harris επικαλείται επιστολή του 2019 από τον γενικό σύμβουλο του αμερικανικού υπουργείου Παιδείας, στην οποία αναφέρεται ότι η κυβέρνηση είχε αποκαλύψει 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε αδήλωτη χρηματοδότηση πανεπιστημίων, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας προερχόταν από την Κίνα, σε μια προσπάθεια “προβολής “ήπιας ισχύος”, κλοπής ευαίσθητων και ιδιόκτητων δεδομένων έρευνας και ανάπτυξης και άλλων πνευματικών αγαθών και διάδοσης προπαγάνδας που ωφελεί ξένες κυβερνήσεις”.

“Είναι απολύτως λογικό ότι οι Κινέζοι κομμουνιστές χειραγωγούν τους φόβους για μια κλιματική καταστροφή προς όφελός τους”, σημειώνει η έκθεση Lehr-Harris. “Το ΚΚΚ θέλει οι ΗΠΑ και άλλα έθνη να περάσουν νόμους που κάνουν την ενέργεια και την παραγωγή πιο ακριβές, ενώ επεκτείνουν την οικονομία τους, παίρνουν τις βιομηχανίες και τις θέσεις εργασίας μας και το κάνουν αυτό με ελάχιστο σεβασμό για το περιβάλλον ή τα ανθρώπινα δικαιώματα”.

“Είναι ένα στρατηγικό γεωπολιτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται από την Κίνα και άλλα έθνη που θέλουν να αποδυναμώσουν την Αμερική, και τις ελευθερίες που απολαμβάνουμε”, ανέφερε.

https://theflagreport.com

loading...