Ο στρατιωτικός νόμος έχει καμουφλαριστεί ως «ιατρικός νόμος» – «Καμπανάκι» για τις ελευθερίες μας – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 Η όποια ομοιότητα με την Ελλάδα εντελώς συμπτωματική…

Στο αυστραλιανό κανάλι «SKY NEWS», ειπώθηκαν πρόσφατα τα εξής λόγια:

«Μην πλανάστε. Η αυταρχική διακυβέρνηση και τα δυσανάλογα μέτρα που βλέπουμε σήμερα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε έναν ιό, είναι μια περίπτωση στρατιωτικού νόμου καμουφλαρισμένου ως ιατρικού νόμου!!!!!!!

Μέτρα όπως το να απέχεις 1,5 μέτρο από κάποιον, -για όνομα του Θεού- η υποχρεωτική χρήση μάσκας, οι περιορισμοί των επισκεπτών του σπιτιού σας, το να επιτρέπεται να ταξιδεύεις μόνο για ορισμένους λόγους. Αυτά είναι πράγματα της Βόρειας Κορέας!!!!!!

(…)

Η επικεφαλής αξιωματούχος υγείας του Queensland, dr Jeannette Young, έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα χθες όταν είπε ότι ”είχαμε πολύ λίγους θανάτους λόγω του covid-19”………..

Εφόσον οι θάνατοι είναι λίγοι, γιατί οι κυβερνήσεις κινδυνολογούν; Όσον αφορά τους κώδικες QR και την καταγραφή της εισόδου, έχουμε κάθε δικαίωμα να ρωτάμε.

Τι κάνει η κυβέρνηση μ’ αυτές τις πληροφορίες;

(…)

Οι πολίτες θα αναγκαστούν τώρα να δηλώνουν επίσημα όποτε πηγαίνουν στην δουλειά ή βγαίνουν για καφέ ή ψώνια…..

Αυτό είναι στρατιωτικός νόμος!!!!!!!! Προηγουμένως, οι κώδικες QR συστήνονταν μόνο αλλά δεν απαιτούνταν σε χώρους λιανικής…. Τώρα θα ‘ναι υποχρεωτικοί απ’ τις 12 Ιουλίου!!!!!

Ακόμη και τα σχολεία θα χρειάζονται κώδικες QR ώστε οι εκπαιδευτικοί και οι επισκέπτες να μπορούν να υπογράψουν κατά την είσοδο…. Αυτό είναι παράλογο!!!!!

Στην Ελλάδα παρόμοια μέτρα εφαρμόζονται ή όλα είναι απλά μια σύμπτωση;;;

Δείτε το βίντεο:

loading...