Τελικά παπατζιλίκι το εμβόλιο και όσοι εμβολιάστηκαν μες στο καλοκαίρι το χειμώνα δε θα έχουν αντισώματα λοιπον απο φθινόπωρο μάσκες όλοι……

 Οι ελληνες ιατροδικαστες παντως ακομα περιμενουν τον ΕΟΔΥ να και τον ΠΟΥ να τους στειλουν γονιδιωμα του ιου.Στις δε νεκροψιες πεθαμενων απο κοβιντ δεν βλεπουν κανενα κοβιντ.Και το ερωτημα ειναι γιατι εχουν απαγορευσει τις νεκροψιες;Ενας δικηγορος που εχει καταφερει να κανει νεκροψιες βρηκε αιτιες θανατου ασχετες τον ιο.Τι γινεται τελικα.Εχει απομωνοσει κανεις τον ιο για εργαστηριακες μελετες η βρισκεται στην σφαιρα της φαντασιας;Και πως βρηκαν το εμβολιο χωρις τον ιο;

20εκ δόσεις αδιάθετες και οι σφαλιάρες έρχονται από παντού : το ισραηλινό θεραπευτικό φάρμακο είναι εξαιρετικό οπότε προς τι ο εμβολιασμός, οι εμβολιασμένοι το κολλάν εξ ίσου, 6 μήνες κρατά η προστασία του εμβολίου. Οπότε που λέτε να προσπαθήσουν να φυστικώσουν αυτές τις 20εκ δόσεις; Στους ήδη πρόθυμους. Ετοιμαστείτε, μπεεε, για 3η, 4η, 5η και πάει λέγοντας. Μόνο τα παιδιά σας αφήστε ήσυχα, δε σας φταιν σε τίποτα τα ανήλικα.

“Η μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να μεταδοθεί … εξίσου εύκολα από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους”. Κατά τα άλλα ταράζουν τους ανεμβολίαστους στα τεστ (2 και 3 την εβδομάδα από τη τσέπη τους) για να μην γίνεται λένε διασπορά, ενώ για τους εμβολιασμένους ο μήνας έχει 9. Ούτε καν self test. Χαλλλαράαα… Κι αν εκδηλωθεί καμία έξαρση κρουσμάτων, τότε φυσικά θα φταίνε ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι ανεμβολίαστοι, αν και εκ των πραγμάτων προσέχουν παραπάνω από τους εμβολιασμένους. Βρε άντε και… με τη στοχοποίησή σας τόσο καιρό. Οι περισσότεροι πια έξω το αναγνωρίζουν ότι το εμβόλιο είναι ΜΟΝΟ για προσωπικό όφελος, για να μην νοσήσεις κατά κανόνα βαριά. Δεν προστατεύει κανένα κοινωνικό σύνολο, ούτε με τείχη, ούτε με τάφρους, αφού οι πάντες μεταδίδουν. Οπότε σταματήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κυνήγι μαγισσών..

Μπούρδες και πράσινα άλογα..!! Και προς τι λοιπόν ο φασιστικός εκβιασμός και οι απειλές από την φασιστική συμμορία του κούλη μητσοτάκη για τον εμβολιασμό ??? Και για αυτούς που πέθαναν ή έπαθαν και έχουν σοβαρές επιπτώσεις από τις παρενέργειες των ψευτοεμβολίων, ποιός τις αναλαμβάνει??? Δηλαδή είναι σοβαροί όταν ζητούν να πάει κάποιος υγιής γυρεύοντας να πάθει θρόμβωση, μυοκαρδίτιδες , περικαρδίτηδες, αυτοάνοσα ή ακόμη και να πεθάνει με τον ψευτοεμβολιασμό που δεν προστατεύει σε τίποτα??? Και τι παρενέργειες μπορεί να έχει το ψευτοεμβόλιο αυτό σε βάθος χρόνου ειδικά στους νέους??? Θα μας το εγγυηθεί αυτό η γελοία παγώνη, ο βρωμερός Βασιλακόπουλος, η ο ειδικός στις ανορθώσεις κω@@ν και βυζιών εξαδάχτυλος???? Η ψευτοκυβέρνηση κούλη έχει καταπατήσει όλες τις διεθνείς συμβάσεις και νόμους αναφορικά με τα ανθρώπινα και προσωπικά δικαιώματα και για αυτό θα δικαστεί (όπως και όλοι οι εγκάθετοι, μιζαδόροι τρομολάγνοι και ξεπουλημένοι στα συμφέροντα “ειδικοί”), όσο για τα ακαταδίωκτα ας τα βάλουν από τώρα εκεί που ξέρουν!! Και γιατί άραγε τα ακαταδίωκτα??? Τι φοβούνται, μήπως τις 13000 δολοφονίες ελλήνων στις ΜΕΘ κρεματόρια των Δ.νοσοκομείων???? Ούτε το Νταχάου δεν είχε 100% επιτυχία στις δολοφονίες στους θαλάμους αερίων σαν το νοσοκομείο Αγρινίου!!!! Νροπή και αίσχος στον ιατρικό κόσμο της ελλάδος!!! Η πιό μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ιατρικής στην πατρίδας μας, αντάξια του εγκληματία καταδικασθέντα σε θάνατο δια απαγχονισμού χιτλερικού φασίστα Μέγκελε!!!! Εν τω μεταξύ στην Γερμανία κάθε σκέψη για υποχρεωτικότητα εμβολιασμών ή εκβιασμούς ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ από όλα τα κόμματα!!!! Ντροπή για την δήθεν κοινοβουλευτική δημοκρατία της πατρίδα μας… Ντροπή και αίσχος κατήντησατε την Ελλάδα Β.Κορέα του Κίμ!!!!

loading...