ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΣΤΟ “ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ” ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ: “ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ” ! ! !

 «Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ»… 

Αφού βλέπουν πως με τις απειλές και τους εκβιασμούς δεν κάνουν τίποτα, πάνω στην απελπισία τους, επιστρατεύουν ακόμα και τα φαντάσματα του παρελθόντος στην Γκεμπελίστικη προπαγάνδα τους, που ΤΟΛΜΟΥΝ να την ονομάζουν εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού.

Έτσι, το τραγικό κανάλι των ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ συνεχίζει ακάθεκτο (με το αζημίωτο βέβαια) με κάθε τρόπο την προπαγάνδα του για τα εμβόλια, έβγαλε στον “αέρα” τον ταβερνιάρη Ηλία Μαμαλάκη, για να μας πει τι; 

Να μας υποδείξει ότι “εγώ θα δέχομαι μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί μου”.

Και το πιστό σκυλί έτρεξε στο κάλεσμα αναζητώντας ξανά τα πέντε λεπτά δημοσιότητα…. 

Κυρ Ηλία, μετά από αυτά σου λέω πως ο χρόνος της αυτοπροβολής του τελείωσε και τελείωσε άσχημα, μια και αποφάσισες ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τόσα χρόνια αφήναν τον οβολό τους και τα ωραία τους ευρώ στο μαγαζί του, σε “κανονικούς” και “λεπρούς”, συνεχίζοντας όπως σε δασκάλεψαν τον διχασμό που επέβαλαν τα μασωνάκια της μπιλντεμπεργκ.  

Και για να ξέρει ο κοντόχοντρος ταβερνιάρης, χέστ@κα για το αν μπορώ να μπω στο κατάστημά του, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ που θέλουν μόνο μπολιασμένους της νέας τάξης πραγμάτων.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

loading...