ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ





 Της Λέττας Καλαμαρά*  

Την 12η Ιουλίου 2021 ο Πρωθυπουργός των Ελλήνων Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ένα αυταρχικό διάγγελμα στον ελληνικό λαό και επιχείρησε την κατάλυση του Συντάγματος των Ελλήνων.

Ενώπιον όλων διέταξε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό πολιτών παρά τη θέλησή τους και τη δίωξή τους μέχρι στέρησης της εργασίας τους, μέχρι εξάντλησης της δυνατότητας ζωής των ιδίων και των οικογενειών τους, σε περίπτωση που δεν εκτελέσουν τη διαταγή του και δεν εμβολιασθούν.

Στην απόπειρα κατάλυσης του Συντάγματος τόσο εχθές όσο και σήμερα αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εκκλησία. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θεσμός έχουν πολιτικό ρόλο. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ άμεσα. Δεν εκπροσωπεί εκατομμύρια Ελλήνων που δεν επέλεξαν να εμβολιασθούν για τους δικούς τους λόγους καθώς και μέρος εμβολιασμένων που δεν επιθυμεί διαχωρισμούς και διώξεις Ελλήνων από το Κράτος μέχρι της βιολογικής εξόντωσής τους.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι ΥΠΟΛΟΓΗ που δεν παρεμβαίνει στις αντισυνταγματικές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξόντωση όσων ασκούν το συνταγματικό δικαίωμά τους να επιλέγουν αν θα εμβολιάζονται και ανέχεται τις διώξεις Μητσοτάκη εναντίον Ελλήνων πολιτών ίσων κατά το Σύνταγμα.

Το Βαθύ Κράτος της Ελλάδας και το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα επιδιώκει τη διάσπαση της συνοχής των Ελλήνων, τη μετατροπή της Ελλάδας σε αυταρχική δημοκρατία επίσημα, την αιματηρή σύγκρουση εμβολιασμένων με άνεργους ανεμβολίαστους, τη μετατροπή του Κράτους σε προτεκτοράτο διακινητών και τη διάλυση της Ελλάδας με παράδοση εδαφών στους Ούνους κατ’ αναλογία της προδοσίας του 1974 και διαμελισμό της Κύπρου που επικυρώνει σύντομα.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. 

ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

loading...